IMALA JE OZBILJNE PROBLEME, NIJE MOGLA DA SE BORI SA PRITISKOM Oglasila se ćerka Jovane Marjanović i nagovestila da će otkriti sve!

“Nismo verovali da bi naša majka mogla da izvrši samoubistvo. Nije bila sklona suicidu, to je žena koja je volela život, bila vernik. Imala je ozbiljne privatne probleme i prevelik pritisak”.

Ovo su reči Ljiljane Simić iz Niša, ćerke Jovane Marjanović koja je juče, posle petodnevne potrage na Zlatiboru, pronađena mrtva u mestu Tić polje, oko kilometar udaljenog od turističkog centra planine. Prvi rezultati istrage ukazuju da je digla ruku na sebe, premda su kraj njenog tela pronađeni boca alkoholnog pića i lekovi.

Međutim, Jovanina ćerka otkrila je za “Blic” da cela priča i te kako ima pozadinu i da će otkriti javno sve što zna, ako obdukcija dokaže da se njena majka ubila.

– Pretpostavljam da više nije mogla da se izbori sa pritiskom. Čekamo rezultate obdukcije kada ćemo sa sigurnošću moći da potvrdimo šta se zapravo desilo. Ako se radi o samoubistvu imam sve informacije koje ću da pustim u javnost i izaći će na veliko – rekla nam je Ljiljana Simić.

Pročitajte još...  BIVŠI RADNIK IZBO MENADŽERA PICERIJE Vikao: Sve ću da vas pobijem!

Kaže da nije dobila nijednu informaciju da su sigurnosne kamere snimile njenu majku kada je napustila stan i otišla i zahvalna je svim dobrovoljcima koji su pomogli u potrazi.

 

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!