ŽRTVA NASILJA PROGOVORILA O UŽASU KOJI JE GODINAMA TRPELA: Očuh je usred noći doveo druga i rekao mu da hoće da ga POČASTIDve devojke su na društvenoj mreži Tviter optužile Uroša Radivojevića, repera sa scenskim imenom Numero, za fizičko i psihičko zlostavljanje.

Pokrenule su lavinu, a hešteg #NisamPrijavila pod kojim žene daju odgovor na najbolnije pitanje, koje se gotovo uvek postavlja žrtvama nasilja, postao je viralan u neverovatno kratkom roku.

Svetlana Šlopak, žrtva nasilja, ispričala je kakav užas je godinama trpela zajedno sa majkom i mlađom sestrom i bratom.

– Očuh nam je pretio da će svašta da nam uradi. Isterivao nas je napolje. Mog brata, koji je bio beba, bacio je na pod. Majka je morala da radi dok on nije hteo da donese dinar u kuću. Majka je uvek brinula o nama. Moja sestra i ja smo ćutale. Dolazio bi i iz čista mira bi nas udarao jer mu je bilo zabavno – rekla je Svetlana.

Pročitajte još...  PRODUŽEN PRITVOR OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO DANKE ILIĆ (2) Na slobodu izlazi Radoslav, otac prvoosumnjičenog, braniće se sa slobode

Svetlana je ispričala i da su sestra i ona pored fizičkog trpele i sek*ualno nasilje.

– Jednom je došao kasno uveče, sestra i ja smo spavale, bilo je 22 sata, možda i kasnije. Došao je pijan sa svojim drugom rekavši da će da ga počasti jer mu mi nismo ništa, samo smo mu na papiru ćerke, nismo biološke. I da mu budemo od neke koristi kao žensko – ispričala je Svetlana.

Situacija je eskalirala kad je majka naišla i na svu sreću odbranila decu.

– Majka je uletela. U tom trenutku nije bila kod kuće. Kao da je nešto osetila. Isterala je tog njegovog druga. Potukla se da bi nas odbranila. Sutradan je odmah podnela papire za razvod. Preselili smo se da budemo podstanari. Ja hoću da pričam o ovome. Zadirkivali su me u školi. Ali naučiš da živiš sa tim – rekla je Svetlana Šlopak.

Pročitajte još...  MUŠKARAC SKOČIO SA MOSTA SLOBODE Užas u Novom Sadu

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare