Bosanski kriminalac se pre hapšenja bahatio i pravio haos u poznatom lokalu u centru BeogradaDarko Elez (41), koji je u BiH osuđen na 15 godina robije za najteže zločine, pre hapšenja bio je gost u jednom lokalu u centru Beograda, gde je lomio inventar i pretio ubistvom vlasniku i gostima zbog toga što mu nije ispunjena želja da mu se pesma „Sunce ljubavi“ Džeja Ramadanovskog pusti po 21. put!  

Kako Alo! saznaje, Elez je celu noć lumpovao u tom lokalu i konsantno naručivao pomenutu numeru. Nakon što je ona puštena čak 20 puta, obezbeđenje mu je prišlo i objasnilo mu da to nije fer prema ostalim gostima, ali je njega to razbesnelo i počeo je svima da preti.

Foto: Alo.rs

Džej foto: Dejan Briza

– Drsko je ustao sa stolice i počeo da lomi flaše, čaše, da baca stolove po lokalu… Polomio je i luster i staklo u izlogu. Obezbeđenje nije moglo da ga smiri – navodi naš izvor.

Pročitajte još...  OBJAVLJEN UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ KRALJEVA: Vozač izgoreo u zapaljenom automobilu (VIDEO)

Dijana htela da beži kod Zvicera

Kako je Alo! pisao, Dijana Hrkalović je posle izlaska na slobodu navodno planirala da pobegne iz zemlje, što je bio glavni razlog njenog ponovnog pritvaranja.

Izvor našeg lista naveo je da je ona uhapšena u poslednjem času jer je uveliko „pakovala kofere“.

– Sve vreme je bila na merama i toga je i sama bila svesna. Sumnja se da je preko posrednika uspela da stupi u kontakt s vođom „kavčana“ Radojem Zvicerom i da ga je zamolila da joj obezbedi sredstva za bekstvo – rekao je izvor.

Budući da su stvari izmakle kontroli, ubrzo se umešao i vlasnik kluba, ali je i on dobio dozu „Eleza“.

Pročitajte još...  Oglasio se brat nestale Ane Knežević

Foto: Alo.rs

Dijana Hrkalović foto: M. Jošida

– I njemu je pretio da će ga ubiti ako mu ne puste opet pesmu koju je naručio. Ta numera Džeja Ramadanovskog se često može čuti u krugovima kriminalaca. Oni očigledno vide neku poruku i simboliku u rečima. Zanimljivo je što se Elez tako poneo prema čoveku koji je navodno blizak osobama s kojima i on sarađuje. Elez je, očigledno, umislio da ima neograničenu moć i da može svima da komanduje – objašnjava naš sagovornik.

Međutim, incident se nije na tome završio. Izvor našeg lista navodi da se u smirivanje Elezovih naleta histerije i besa ubrzo uključila i bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović.

Pročitajte još...  Mrtva pijana i na lekovima izubijala majku

Foto: Alo.rs

Darko Elez

– Vlasnik lokala je pozvao Hrkalovićevu znajući da ona ima uticaja na Elezovo ponašanje, ali i na njegove aktivnosti. Ona je razgovarala s njim i uspela je da ga obuzda. Može se reći da je pokušala da odglumi „dobrog policajca“, ali to samo dokazuje da je bila bliska s njim i da ga je držala u džepu, kao i Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostale članove njihove kriminalne organizacije – podvlači naš izvor.  

Podsetimo, Elez je 3. marta izručen Bosni i Hercegovini iz Srbije da bi mu se sudilo u predmetu „Lutka“. On je s tužilaštvom sklopio sporazum o priznanju krivice, nakon čega je osuđen na 15 godina robije. Kako je Alo! pisao, on razmišlja da vlastima u Srbiji pošalje zahtev za izručenje jer želi da služi kaznu u našoj zemlji.

Pročitajte još...  Jezivi detalji drame u Nišu, majka izbola dete

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare