Zna se da li je Jovana Marjanović ubijena

Sve upućuje da je počinila samoubistvo, a očekuje se da Više javno tužilaštvo naloži obdukciju tela.

Telo Jovane Marjanović pronašlo je danas sedam mladića iz Užica, a nesrećna žena nestala je još u sredu uveče na Zlatiboru. Oni su medijima ispričali kako je tekla potraga i kako je locirano Jovanino telo.

– Mi smo se uputili na Zlatibor odmah po pozivu da se pridružimo pretrazi. Na Zlatiboru, na mestu gde je nađen telefon sastali smo se sa ćerkama sada preminule Jovane. One su se vratile u centar da pregledavaju snimke, a mi smo se uputili ka Tić polju. Rasporedili smo se na 15 metara i počeli pretragu. Negde na oko kilometar od mesta gde je pronađen telefon, u šumici kraj nekog potoka. Odmah smo videli ista odeća. Telo je bilo smrznuto, bez nekih znakova krvi i slično. Ali, to će policija i nadležni utvrditi. Pored smo samo zapazili jednu flašu, ali ništa nismo dirali. Javili smo ćerkama i policiji. One su bile u velikom šoku – kaže Vladimir Petrović, jedan od sedam mladića koji su učestvovali u potrazi za Pink.

Pročitajte još...  Stevana su žena i ćerka raskomadale, dan posle zločina su spakovale kofere i pošle za Beč? Jezivi detalji

Podsetimo, Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru. Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon par minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!