Foto: Alo.rs

 

Insajder TV objavio dva snimka u kojima čujemo telefonske razgovore Marjanovića, putem kojih je policiji prijavio nestanak supruge.

TELEFONSKI RAZGOVOR:

– Halo, dobar dan, ja bih da prijavim nestanak, evo. Ja sam sa ćerkom, ovaj, na nasipu, izašli smo da majka trči, da vežba, ona je otišla da trči i nestala je. Nema je, ovde već pola sata sa ćerkom je tražim na stazi, ovde u Borči. Zajedno smo otišli, devojčica je ovde od pet godina. Ovo je ravna staza, niko je nije video, dostupna je, da li možete vi da je locirate? Ja bih da prijavim nestanak. Majka trči ovde po stazi, možda je pre 45 minuta eto krenula da trči. Nema je, tražimo je svugde. Ovde je na Dunavu, prva rampa, mobilni je dostupan, a ne javlja se. Kad se krene prema nasipu, prvo skretanje, od Borče, od crkve. Niko je nije video. Možete nekako da proverite? – govorio je Marjanović, dok mu je žena iz policijske stanice rekla da ne mogu da reaguju ako je prošlo tako malo vremena, pa je on prekinuo poziv.

Pročitajte još...  Trojica muškaraca se posvađala, pa potegli oružje

Nenad Šipka, forenzičar je prokomentarisao je za TV Pink najnovije detalje povodom slučaja ubistva Jelene Marjanović, ističući da je čudno što je Marjanović odmah nakon pola sata prijavio nestanak žene.

– Pa da je iz kriminogene sredine, pa da odmah kaže da sumnja na otmicu… Taj razgovor ne pokazuje ništa čudno od strane policijskih služnebika, ali on… – kaže Šipka.


>

Alo!/Masanori Jošida

Alo!/Masanori Jošida


>

Alo!/Masanori Jošida

Alo!/Masanori Jošida


>

Alo!/Masanori Jošida

Alo!/Masanori Jošida