NISAM UBILA DRAGICU, NEMAM VEZE SA ZLOČINOM! Osumnjičena za ubistvo starice kod Golupca na saslušanju rekla da je samo zalivala cvećeOsumnjičena D.S. pred tužilaštvom detaljno pričala o svom odnosu sa pokojnom Mihajlovićevom, ali i tvrdila da nema veze sa njenom smrću.

– Nisam ubila Dragicu i nemam veze sa tim zločinom! Ne znam ko je to uradio, ali ja nisam umešana!

Ovo je navodno, pred Višim tužilaštvom u Požarevcu ispričala D.S. (72) koja se sumnjiči da je ugušila jastukom svoju prijateljicu i rođaku Dragicu Mihajlović. Da podsetimo, zločin se dogodio 13. decembra, a telo nesrećne Dragice pronađeno je tri dana kasnije u krevetu. U početku se sumnjalo da je baka umrla prirodnom smrću, ali je obdukcija pokazala da je ugušena, te da joj je pukla kost u grlu.

Zalivala joj cveće

– D.S. je oštro negirala umešanost u zločin, a sve vreme se branila da su ona i Mihajlovićeva bile izuzetno bliske prijateljice i da joj nikada ne bi naudila. Kako je pojasnila, povremeno joj je pomagala oko poslova u dvorištu i zalivala cveće, jer je pokojna bila slabo pokretna – priča izvor iz istrage:

Pročitajte još...  POZNATO STANJE DEČAKA (11) KOJI JE UPUCAN IZ VAZDUŠNE PUŠKE Muškarac (66) ga sa prozora stana pogodio dok se igrao u parku

– Ona je istakla i da ne zna ko je mogao da ubije Dragicu, ali da to sigurno nije bila ona – dodao je izvor.

Kako naš sagovornik pojašnjava, motiv zločina nije utvrđen.

– Iz kuće nije odneto ništa od stvari, pa pljačka i koristoljublje nisu motiv. Obe bake su bile dobro situirane jer njihova deca imaju dobre poslove ili rade u inostranstvu. Najverovatnije su se bake posvađale i sve se zaršilo kobno – navodi sagovornik.

Sin ogorčen

Inače, na početku istrage sumnjalo se da je baka Dragica napadnuta i opljačkana od strane četvorice muškaraca.

– Oni su čak privođeni, ispitivani i poligrafski testirani, ali se ispostavilo da nemaju nikakve veze sa ovim zločinom – rekao je izvor.

Pročitajte još...  "POČIVAJ U MIRU DRUŽE, VIDIMO SE NA NEKOM BOLJEM MESTU" Potresna objava prijateljice nastradalog mladića kod Paraćina (FOTO)

Sin ubijene Dragice, Mića Mihajlović, rekao je da ne želi ništa da tvrdi dok ne stigne policijski izveštaj.

– Ne mogu ništa da kažem trenutno, kada mi stigne policijski izveštaj sve ću podatke saopštiti, onako kako tamo piše. D.S. je ipak moja tetka i ako se ispostavi da je to istina to bi bila velika sramota za moju porodicu i celu familiju – rekao je Mića.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare