Svedoci se ništa ne sećaju zbog rakije!Suđenje Damiru Ibrahimoviću (20), inače sestriću Veljka Belivuka, koji se tereti da je ubio svog najboljeg druga Ivana Trifunovića (22) ubodom nožem u srce, nastavljeno je juče pred Višim sudom u Beogradu ispitivanjem njihovih zajedničkih prijatelja sa kobne žurke. Dunja Čanak i Ivan Đorđević istakli su da se većinu stvari ne sećaju zbog alkohola!

Tragedija se dogodila 14. januara 2020. nasred ulice na Novom Beogradu, posle dočeka Srpske nove godine.

– Na proslavi je bilo sve u najboljem redu. Dobar deo večeri se ne sećam jer sam pila rakiju. Ne sećam se ničeg od početka večeri do 3 ujutru, kada je Damir pozvao telefonom i rekao da dođemo u Urgentni centar, jer se nešto dogodilo. Usput smo pokupili Damirovog oca Mijaza. On je ušao u bolnicu, a mi smo čekali ispred. Izašao je i rekao da bi trebalo da idemo i da Ivana reanimiraju. Damir i Ivan su te večeri zajedno pevali i veselili se – ispričala je Dunja Čanak.

Foto: Alo.rs

Ivan Trifunović

Ivan Đorđević je rekao da se ne seća kada je Damir izašao iz stana, jer je kako kaže, tu stalno neko ulazio i izlazio, ali da se seća da je Damir izašao sa „devojkom sa žurke“ kako bi odvezao Ivana Trifunovića kući. Zbog rakije se ne seća koliko se Damir zadržao i kada se tačno vratio.

Pročitajte još...  ODREĐEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO U KNJAŽEVCU Na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela

Na pitanje punomoćnika porodice žrtve zašto je ranije rekao da je „uporno zvao“ Damira i njegovu majku telefonom, odgovorio je: „Pa kako bih video gde je“.

Na kraju svedočenja je rekao da mu se Damir konačno te večeri javio i da je rekao: „Džane (Ivan) napravio sranje, našao sam ga kod teretane“.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare