Svedoci se ništa ne sećaju zbog rakije!

Suđenje Damiru Ibrahimoviću (20), inače sestriću Veljka Belivuka, koji se tereti da je ubio svog najboljeg druga Ivana Trifunovića (22) ubodom nožem u srce, nastavljeno je juče pred Višim sudom u Beogradu ispitivanjem njihovih zajedničkih prijatelja sa kobne žurke. Dunja Čanak i Ivan Đorđević istakli su da se većinu stvari ne sećaju zbog alkohola!

Tragedija se dogodila 14. januara 2020. nasred ulice na Novom Beogradu, posle dočeka Srpske nove godine.

– Na proslavi je bilo sve u najboljem redu. Dobar deo večeri se ne sećam jer sam pila rakiju. Ne sećam se ničeg od početka večeri do 3 ujutru, kada je Damir pozvao telefonom i rekao da dođemo u Urgentni centar, jer se nešto dogodilo. Usput smo pokupili Damirovog oca Mijaza. On je ušao u bolnicu, a mi smo čekali ispred. Izašao je i rekao da bi trebalo da idemo i da Ivana reanimiraju. Damir i Ivan su te večeri zajedno pevali i veselili se – ispričala je Dunja Čanak.

Foto: Alo.rs

Ivan Trifunović

Ivan Đorđević je rekao da se ne seća kada je Damir izašao iz stana, jer je kako kaže, tu stalno neko ulazio i izlazio, ali da se seća da je Damir izašao sa „devojkom sa žurke“ kako bi odvezao Ivana Trifunovića kući. Zbog rakije se ne seća koliko se Damir zadržao i kada se tačno vratio.

Pročitajte još...  ŽENA POGINULA NA LICU MESTA Stravičan sudar sa kamionom kod Malog Crnića

Na pitanje punomoćnika porodice žrtve zašto je ranije rekao da je „uporno zvao“ Damira i njegovu majku telefonom, odgovorio je: „Pa kako bih video gde je“.

Na kraju svedočenja je rekao da mu se Damir konačno te večeri javio i da je rekao: „Džane (Ivan) napravio sranje, našao sam ga kod teretane“.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!