SA NJENOG TELEFONA JE NAMAMLJEN NUSRET, ZNALA JE ŠTA SE SPREMA Ubistvo je dogovoreno u kafani, izboli ga 22 puta pa mu prerezali grkljanUbistvo Nusreta Destanovića (27) iz Tutina bilo je najverovatnije planirano, a kako se sumnja, zločin su dogovorili kobne večeri u kafani Nusretova ljubavnica R. H. (27), njen bivši suprug S. A. Z., kao i još jedan mladić.

Destanović se, podsetimo, prvo vodio kao nestao i to je prijavljeno policiji u četvrtak 8. februara, da bi njegovo telo bilo pronađeno tri dana kasnije u bunaru u selu Međugor. Istragom je utvrđeno da je žrtva prvo namamljena sa telefona osumnjičene R. H., a potom ga je grupa muškaraca pretukla, pa izbola 22 puta. Na kraju su mu prerezali grkljan i bacili u bunar.

Policija traga za S. A. Z, osumnjičenim za teško ubistvo dok su njegovi saučesnici E. Dž. (18), E. H. (40) i R. H. uhapšeni.

– Sumnja se da su se kobne večeri, 8. februrara, u jednom novopazarskom restoranu sastali R. H. i njen bivši suprug S. A. Z. Na tom sastanku s njima je bio još jedan mladić. Navodno, S. A. Z. je rekao da će ubiti Nusreta. Tada je, kako se sumnja, Nusret i namamljen u smrtonosnu zamku. Osumnjičeni je sa ženinog telefona Nusretu poslao poruku i zakazao mu viđanje. R. H. je uhapšena jer je znala da se zločin sprema, a nije obavestila policiju niti je učinila bilo šta da ga spreči – objašnjava izvor lkalnih medija.

Kako su objavili, postoje i poruke u telefonu, u kojima S. A. Z. najavljuje zločin.

Pročitajte još...  UHAPŠEN UBICA NUSRETA DESTANOVIĆA Tražili su ga po međunarodnoj poternici, krio se u Austriji

– Jedan od nas dvojice, ja ili Nusret, će otići pod crnu zemlju! Bićeš svedok kada te budem zvao na kameru! Zapamti ovo dobro što sam ti rekao – navodno je S. A. Z. poslao svojoj bivšoj supruzi, sa kojom, ikao su se rastali, kontakt nije prekinuo.

– S jedne strane se viđala s Nusretom, s druge strane je bila u svakodnevnom kontaktu s bivšim mužem. Njena tačna uloga u zločinu tek treba da se utvrdi – kaže izvor.

Spalio odeću

Dok je policija tragala za nestalim Nusretom Destanovićem, osumnjičeni je uz pomoć saučesnika, uhapšenog E. H. napustio zemlju.

– S. A. Z. je nakon zločina uzeo Nusretov „golf 4“ i parkirao ga u dvorište svog rođaka E. H. u novopazarskom naselju Hadžet, a on mu je potom omogući da se okupa i spere krvave tragove. Uklonio je sve tragove zločina, dao mu 200 evra i odvezao ga na autobusku stanicu, odakle je S. A. Z. otišao u Nemačku – navodi Sandžak Danas.

Prema njihovim izvorima, nakon što je E. H. odvezao ubicu na autobus, oprao je i osuišio njegovu odeću, pa je spalio.

Pročitajte još...  Oglasilo se Više javno tužilaštvo povodom incidenta na pisti

RINA

 

 

– Zločin je otkriven kada je otac odbeglog S. A. Z. došao u posetu kod E. H. i video parkirani „golf 4.“ Tada su na njegov nagovor automobil prijavili saobraćajnoj policiji. Tako je klupko počeo da se odmotova – navode izvor. Policija je pored supruge glavnoosumnjičenog i pomagača E. H., uhapsila i E. DŽ. (19) iz Sjenice zbog sumnje da je počinio teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Otac odbeglog

Duboko sam razočaran!

Otac osumnjičenog muškarca koji je u bekstvu, ispričao je za lokalne medije „da je duboko razočaran u svog sina“.

– Znam da sam odgojio sina da bude pošten i da živi pošteno, ali odnosi između nas nisu bili najbolji. Već tri godine nisam imao nikakav kontakt s njim, a kada sam saznao za nestanak Nusreta, slutio sam najgore. Rođak E. H. mi je rekao da je sporni automobil kod njega i tada sam zajedno sa E. H. prijavio saobraćajnoj policiji, koja je bila veoma profesionalna i tada je utvrđeno čija su kola. Bio sam tada razočaran i tužan, ali nisam oklevao da pozovom policiji – rekao je on za Sandžak Danas.

Pročitajte još...  Oca dvoje dece usmrtio voz kod Niša a njegova neutešna majka poručuje za Alo!

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare