SAHRANJEN BRUTALNO UBIJENI NUSRET Ubice ga namamile porukom, pretukle, onda su telo bacili u bunarDženaza namaz počeo je u porodičnoj kući mučki ubijenog mladića, odakle se potom krenulo do džamije u Đerekaru. Od mladića su se oprostili njegovi najmiliji — otac Šemso, majka Fatima, tri brata i tri sestre, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

– Nisam mogla da se odvojim od Nusretovog tela. I dalje ne mogu da verujem šta nas je snašlo, kakav gubitak, velika tuga. Nusret je bio mlad, divan momak, dobar, vredan dečko. Od tolikih slobodnih i mladih devojaka, on nađe da bude sa razvedenom ženom, zaljubio se i navukao sebi probleme. Ali opet, zar tako da mu urade? To nisu ljudi, to su zveri – izjavila je rođaka za „Novosti“.

Pročitajte još...  PRVO OGLAŠAVANJE PORODICE UBIJENOG NUSRETA OD HAPŠENJA UBICE "Sad je malo lakše..."

Kobna poruka ga koštala života

Nusret je nestao pre nekoliko dana, da bi 10. februara, njegovo telo nađeno je u bunaru i tada je ustanovljeno da je u pitanju ubistvo, najverovatnije iz strasti ili osvete. Novopazarska policija brzo je reagovala i za vrlo kratko vreme, identifikovala osumnjičene za svirepo ubistvo momka sa Peštera.

Sumnja se da ga je ubio Sead Ž., bivši muž Rijalde H., sa kojim se Nusret viđao.

Kako se sumnja, tragični niz događaja započeo je kada je Nusret primio poruku s Rijaldinog telefona. Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je želela da mu naudi, pozivala ga je da dođe do nje. Nusret, ništa ne sumnjajući, odazvao se pozivu, ali umesto očekivanog susreta, dočekala ga je zaseda.

Pročitajte još...  "SOFIJIN BRAT PITA GDE JE ONA, KAŽEM DA JE NA NEBU I DA JE DOBILA KRILA" Potresno svedočenje majke ubijene devojčice u masakru u Ribnikaru

Na dogovorenom mestu, umesto žene, kojoj je lokalna zajednica pre nekoliko godina skupljala novac kako bi joj pomogli oko smeštaja i dvoje maloletne dece, sačekala su ga nekoliko muškaraca koji su ga brutalno pretukli.

Osumnjičeni uhapšeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili E. Dž. (19) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i E. H. (40) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Svima je po nalogu novopazarskog tužilaštva određen pritvor do 30 dana.

E. H. se sumnjiči da je omogućio S. Z. boravak u svojoj kući nakon izvršenog krivičnog dela.

Prema prvim informacijama sa terena, mladić je prvo pretučen, usled čega je preminuo, a kasnije bačen u bunar.

Pročitajte još...  Hapšenje Bugarina kod Sombora - Lajk.rs

„Niko ništa nije primetio“

Ovaj tragičan događaj ostavio je dubok trag na stanovnike kako Tutina, tako i celog Sandžaka, koji su šokirani brutalnošću i besmislenošću ovog zločina.

– Niko ništa nije primetio, nikakvih problema nije bilo s njim pre nestanka, nije se činilo da išta krije – rekla je rođakinja ubijenog, ističući da je Nusret bio miran i povučen mladić.

Na automobilu Nusreta Destanovića forenzičari su pronašli krv, što ukazuje na to da ga je muž sa grupom prijatelja sačekao da izađe iz automobila i odmah počeli da ga udaraju. Verovatno su pokušali da uklone krv sa automobila, ali ostaci su vidljivi i na braniku golim okom, što se može videti na ovoj fotografiji iznad.

Pročitajte još...  Izboli Stefana na Dorćolu, pa ga ostavili da iskrvari

Telo pronađeno u bunaru

Pojavile su se sumnje da je njegovo telo pronađeno u bunaru, a čekali su se vatrogasci kako bi to mogli da potvrde.

– Sumnja se da je momak ubijen i da je njegovo telo bačeno u bunar. Međutim, sada se čekaju vatrogasci kako bi ušli u bunar i videli da li je to zapravo tačno. Velika je dubina, oko deset metara, ne može sa sigurnošću da se kaže da je to njegovo telo. Sve ćemo znati kad dođu vatrogasci. Inače, taj bunar se nalazi u blizini kuće osobe za koju se sumnja da je počinila zločin. Oni su pobegli – rekao je za Rinu jedan od učesnika u potrazi koji se nalazi na licu mesta.

Pročitajte još...  Neutešna porodica objavila čitulje - Lajk.rs

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare