Danas svedoče oštećene devojke i to iz posebne prostorijeNa današnjem ročištu trebalo bi da svedoče oštećene devojke i to iz posebne prostorije kako se ne bi srele „oči u oči“ sa okrivljenim.

Podsetimo, osumnjičeni učitelj jahanja optužen da je izvršio krivična dela – silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela. Sve od 2010. do 2021. godine. M. Đ. je suđenje počelo pre dva meseca u Palati pravde gde je izneo odbranu, rekavši da devojke koje su ga optužile „nisu u pravu“.

On je tada, kao i na pripremnom ročištu, iskoristio svoje pravo da ne iznese detaljnu odbranu. Pa da podsetimo, M. Đ. uhapšen je u septembru prošle godine, nakon što su se devojčice jedna drugoj međusobno poveravale, a jedna od njih je slučaj prijavila policiji.

 

Pročitajte još...  UBIŠE GA NJEGOVI IZ KLANA JER IM SE ZAMERIO Škaljarac Edmond Mustafa izrešetan zbog veze s poznatom blogerkom?

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare