STEVAN UBIJEN U SEKTAŠKOM RITUALU? Meštani za Alo! o stravičnom zločinu u Vlaškom Dolu kod Požarevca

Horor! Telo Stevana A. (54) iz sela Vlaški Do kod Žabara pronađeno je raskomadano u šumi, a sumnja se da su u svemu učestvovali njegova bivša supruga, kao i sin i ćerka. Meštani ističu za Alo! da veruju da je nesrećni Stevan ubijen u sektaškom obredu i da sve što je pronađeno posle zločina ukazuje na ritual!

Stevanova bivša supruga Ljiljana J. (56) sumnjiči se da je njega najpre omamila lekovima, zatim ga upucala na spavanju. Posle toga je navodno uz pomoć sina Marka i ćerke Andrijane (31) motornom testerom raskomadala telo koje su bacili u šumu kod Kučeva.

Kako bi prikrili dokaze, krevet u kome je Stevan ležao tokom ubistva, a potom i prilikom sečenja tela osumnjičeni su spalili s ciljem da uklone tragove nezapamćenog zločina.

Društvene mreže

 

Po našim saznanjima, sve se odigralo po Stevanovom povratku iz Austrije i žestoke svađe. Govorio je kako je u kući i u dvorištu veliki nered, pa je naredio bivšoj supruzi i deci da se isele.

Svirepi zločin u porodičnoj kući u selu Vlaški Do, kako se sumnja, odigrao se u noći između 4. i 5. septembra, samo nekoliko dana nakon što se Stevan vratio iz Austrije, gde godinama živi i radi, a njegovo raskomadano telo je pronađeno pre četiri dana 60 kilometara dalje, u šumi nedaleko od Kučeva i tada je pokrenuta istraga koja je rezultirala dvostrukim hapšenjem – majke i ćerke, dok je sin u bekstvu.

Komšija prvi posumnjao

Raskomadano telo Stevana A. pronađeno je 60 kilometara dalje od Vlaškog Dola. Jedan od komšija prvi je pomislio da se nešto loše desilo njegovom prijatelju.

Pročitajte još...  Muškarac priveden u Zemunu zbog nasilja u porodici

– Da se nešto dogodilo, prvi je posumnjao komšija koga je Stevan zamolio da mu pomogne oko sređivanja kuće jer je nakon dolaska zatekao haos, zbog čega je bivšoj supruzi i deci rekao da moraju da se isele. Stevan je s komšijom imao dogovor, ali kada je ovaj došao da očisti kuću, Ljiljana mu je rekla da se on vratio u Beč. Zbog sumnje da se Stevanu nešto dogodilo komšija je slučaj prijavio policiji. I kad su radnici na izgradnji puta u blizini Kučeva slučajno pronašli njegovo telo, sumnje su se potvrdile – rekao je izvor ranije za Alo!.

 

Međutim, jedan od meštana Vlaškog Dola priča za Alo! da mnoge stvari ukazuju da je reč o ritualu i sektaškom obredu.

Pročitajte još...  Jeziv okršaj kod Dimitrovgrada - Alo.rs

– Ljiljana i njena deca su jako čudni. Naročito ona i ćerka. Oblačili su se u crno, pre 20 sati nisu izlazili iz kuće. Došli su kod Stevana u kuću u vreme korone i od tada su pravili haos po celom imanju. Ubeđeni smo da su bili u sekti, a da Stevan o tome ništa nije znao dok je boravio u Austriji. Ljiljana i njena ćerka su uvek bile u crnom s kapuljačama na glavi, hodali su spuštenog pogleda, s rukavicama. Mogao bi da ih vidiš na ulici samo do zore. Stalno su se osvrtali oko sebe i bili na oprezu – kaže jedan od meštana koji je želeo da ostane anoniman i dodaje zastrašujuće detalje:

Stevan D.

Društvene mreže

 

– Taj krevet koji su zapalili, čak i ne mislim da su to uradili kako bi prikrili neke dokaze. Mislim da je reč o nekom njihovom ritualu. Policija je u kući našla sve i svašta, paljevine, lekove, đubre, spaljen krevet… a pored toga sumnja se da su sa lešom boravili u kući duže od jednog dana. Nisu ga se oslobodili odmah. Ko zna šta su uradili. Stevan je bio predivan čovek i domaćin čovek, sigurno se šlogirao kada je video kuću, pa su ga ubili – rekao je naš sagovornik.

Pročitajte još...  "MILIO SAM DA DECA GALAME, A ONDA SAM ČUO ZAPOMAGANJE" Svedoci krvave tuče u Novom Sadu, prišli mu s leđa pa izvadili nož

Inače, kako smo ranije pisali, Ljiljana je odmah po hapšenju priznala zločin. Sumnja se da je pokušala da spase decu i da celu krivicu svali na sebe.

– Rekla je kako je čekala da Stevan zaspi, pa mu je stavila pištolj na glavu da bi prigušila pucanj, te je povukla obarač. Ona je opisala šta se potom dogodilo. Prema njenom iskazu, uzela je motornu testeru i isekla Stevanovo telo – deo po deo. Kako je policiji priznala, prvo je odsekla ruke, noge i glavu, a onda prepolovila trup. Sve je zapakovala u kese, a onda se uz pomoć sina i ćerke rešila tela. Pravdala se time da je ona bila maltretirana jer je Stevan alkoholičar. Šta je pravi motiv, utvrdiće se istragom – rekao je izvor.

Pročitajte još...  UDAR POLICIJE U BEOGRADU Uhapšeno desetoro, zaplenjeno oko 200 kilograma droge

 

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!