Odloženo saslušanje suspendovane vaspitačice iz Vladičinog HanaSaslušanje vaspitačice iz vrtića u Vladičinom Hanu, u čijoj se grupi desila nesreća kada je dečak progutao žir, a potom preminuo od posledica gušenja, odloženo je za 7. april.

UŽAS KOD GADŽINOG HANA Muškarac nastradao dok je sekao topolu  

Naime, tužiteljka koja je vodila ovaj slučaj, od nedavno je u Višem javnom tužilatvu u Vranju, te novom tužiocu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu treba vremena da se upozna sa predmetom.

Istraga u slučaju nesreće u vrtiću u Vladičinom Hanu, kada je dečak progutao žir i preminuo kasnije u bolnici, još uvek traje i prema navodima Osnovnog javnog tužilaštva, sledeći korak je saslušanje osumnjičene vaspitačice.

Nakon postupka saslušanja osumnjičene, sledi saslušanje svedoka, pa ako bude bilo potrebno uslediće i eventualna veštačenja, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Podsetimo, krajem decembra prošle godine, dečak D.Đ. (4) preminuo je u Nišu, nakon što je u vrtiću, pod za sada još nepoznatim okolnostima, progutao žir.

Dežurna vaspitačica je suspendovana do završetka postupka.

Pročitajte još...  SUMNJIČI SE DA JE SA MUŽEM BACALA BOMBE NA DECU DRAGOSLAVA KOSMAJCA Australijanka Džesika puštena da se brani sa slobode, evo šta kažu njene komšije

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

 Izvor: Alo.rs

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅