POZNATI RUSKI ASTROLOG OTKRIVA ŠTA DONOSI JUPITER OD 29. DECEMBRA Darovi sudbine i priliv novca u 2022!Jupiter, moćna planeta obilja i plodnosti prelazi u sazvežđe Riba 29. decembra i doneće promene koje nećemo moći da ignorišemo, tvrde astrolozi.

Poznata ruska astrološkinja Anđela Perl otkriva kako nam energija Jupitera može pomoći da privučemo sreću i blagostanje. Jupiter se u Ribama oseća dobro, pa je moguće da će mnogi horoskopski znakovi imati sreće, novih šansi i dobrih prilika koje mogu poboljšati kvalitet života na raznim poljima.

Ovan

Jupiter u 12. polju horoskopa simbolizuje migraciju. Ovan će moći da se razvija daleko od kuće, da zaradi dobar prihod i pronađe korisne veze. Energija planete daje samopouzdanje i pomaže da se prošire granice, a Ovan može pokrenuti nešto svoje, otvoriti posao i brzo dostići novi nivo života.

Pročitajte još...  "Najčudniji" događaj ovog leta desiće se 21. jula

Bik

Bik će imati Jupitera u 11. kući prijateljstva. Uspeh će doći zahvaljujući povećanju saradnika, razvoju društvenih mreža. Bika čeka naporno vreme, kada će, zahvaljujući aktivnom radu, biti moguće steći popularnost, postići dobar prihod i započeti razvoj u oblasti koja je povezana sa komunikacijom.

Blizanci

Jupiter u 10. kući statusa i ciljeva daje ekspanziju i razvoj. Blizanci će moći da promene svoj status, steknu nove obaveze i besprekorno se nose sa njima, dobivši ne samo novo iskustvo, već i dobar prihod. Blizanci čekaju poslovni razvoj i početak na karijernoj lestvici, kao i šansa da pređu na novi posao koji će doneti više zadovoljstva.

Rak

Jupiter u 9. polju putovanja ukazuje Rakovima na mogućnost da svoj posao iznesu na međunarodni nivo, da upoznaju ljude druge zemlje, da odu u inostranstvo da proučavaju jezik i kulturu. Rakovi će moći da uspeju u svemu što se tiče međunarodne komunikacije, a takav dar sudbine ne može se zanemariti.

Pročitajte još...  Dnevni horoskop za četvrtak, 11. jul: Blizanci da se čuvaju naglih preokreta, Device da stave sebe na prvo mesto, a šta je sa ostalima?

Lav

Za Lava će Jupiter biti u 8. polju horoskopa, koje je zaduženo za finansije. To znači da će Lavovi moći da uspeju u svemu što se tiče finansijskog blagostanja . To mogu biti investicije, nasledstvo, profitabilna ulaganja ili promene u porodičnom budžetu na bolje.

Planeta obilja biće u sedmoj kući ljubavi i braka. Device čekaju prijatne promene u njihovom ličnom životu, sticanje harmonije i sreće. Nije isključen ni raskid kod parova u kojima je veza upala u monotoniju, a ovakvo stanje će otvoriti i nove perspektive, oslobađajući Device negativnosti i osećanja nezadovoljstva.

Jupiter u 6. polju horoskopa doneće pozitivne promene u radu. Vage će moći da prošire bazu klijenata, započnu karijeru ili zaposle honorarni posao koji će doneti dobar prihod. Takođe je moguće proširiti poslovanje privlačenjem novih investitora i klijenata. Finansijski položaj će se poboljšati ako se ne propuste obećavajuće prilike.

Pročitajte još...  Nikad čuli za lojalnost: Ova 4 znaka će vas izdati čim okrenete leđa, nemaju milosti

Za ljubav je odgovoran Jupiter u 5. polju vašeg horoskopskog znaka. To znači da će Škorpije moći ne samo da pronađu svog partnera, već i da pronađu harmoniju u odnosima sa decom, kolegama i voljenima. Oni koji traže svoju sreću imaće sreće 2022. godine. Za Škorpije je važno da se otvore prema sudbini.

Jupiter u četvrtoj kući porodice ukazuje Strelcu na mogućnost da pronađe harmoniju u odnosima sa voljenima. Sastav porodice se širi, povezan sa rođenjem dece, brakom i pronalaženjem novih rođaka. Takođe, Strelac mora biti spreman da se preseli u novi grad ili naselje.

Jupiter u trećoj kući Jarca koja se odnosi na komunikacije, Jarčevima daje nove veze i poznanstva. U 2022. godini biće moguće podići ili promeniti njegov status. Jarčeve čeka aktivna saradnja, kretanje i pronalaženje novog kruga prijatelja, prelazak na novu poziciju vezanu za komunikacije.

Pročitajte još...  Dnevni horoskop za sredu, 10. jul: Jarčevi treba da se okrenu sebi, Bikovi orni za svađu, Rak tvrdoglav

Jupiter je u drugoj kući novca, što ukazuje na dobar prihod u 2022. Vodolije će moći da uspeju u poslu , što će najbolje uticati i na reputaciju i na lični izgled, samopouzdanje i stav. Za Vodoliju je važno da hrabro i aktivno preuzima nove izazove.

Jupiter u prvoj kući horoskopa ukazuje Ribama na nove mogućnosti. Energija planete pomaže da se shvati, oseti samopouzdanje i nosi sa svim preprekama na putu do cilja. Ovo je povoljno vreme da promenite svoj imidž i uđete u novu godinu sa novim stilom i boljim raspoloženjem.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare