TRI znaka čeka PAKLENI PREOKRET krajem decembra: Bika stiže LOŠA KARMA, dok druga dva znaka čeka SAVRŠENA romansa 

Poslednji mesec u godini donosi magične trenutke- položaj planeta probudiće strasti, radoznalost, ukrstiti puteve sa zanimljivim ljudima i na naš put dovesti srodne duše. Neki znakovi imaće velike šanse za uzbudljive romanse na poslu, dok će se drugi setiti starih, neprežaljenih ljubavi.

Bik

U decembru ćete možda odlučiti da obnovite neku raniju komunikaciju, da se ponovo vidite s nekim ko vam se nekada mnogo dopadao. Bikovi su krajem decembra karmički dužnici. U početku će sve biti zabavno i prijateljski, ali u nekom trenutku će stvar postati ozbiljnija. Glavna stvar je da se ne plašite iznenadnih međusobnih osećanja. Ako ste već u vezi, onda ćete vi i partner imati šanse da zajednički steknete nešto o čemu već dugo razgovarate.

Pročitajte još...  Ova tri horoskopska znaka doživeće ljubavni haos

Rak

Velike su šanse da će vam se svideti neko iz vašeg profesionalnog okruženja ili neko koga stalno srećete u prodavnici, u parku, u teretani, u kafiću…. Romansa je prilično verovatna i strastvena, međutim, ne odmah: moraćete prvo sebi da dokažete da su vaša osećanja ozbiljna, da se toj osobi može verovati. Oni koji su u vezi biće na testu usled ljubomore i poljuljanog poverenja.

Škorpija

Slobodne Škorpije u decembru mogu da razviju osećanja prema nekome sa kim se u nečemu takmiče. Shvatićete da je upravo sukob sa ovom osobom ono što vas inspiriše, pokreće strasti. Privlačnost će biti obostrana, pa imate velike šanse za izuzetno uzbudljivu vezu. Ako već imate partnera, onda morate da ojačate psiho-emocionalnu vezu i da razgovare o onome što dugo zahteva zajedničko rešenje.

 

Pročitajte još...  Horoskopski znaci koji vole slobodu


Mnogi ih nazivaju NAJHLADNIJIM znakom u zodijaku: Evo zašto su pripadnici ovog znaka nekima "nedokučivi"

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare