Koliko ćeš DECE da imaš? Tvoj datum rođenja to može da OTKRIJE, samo prati korake!Neki veruju da je naša sudbina odavno zapisana u zvezdama. Ne možemo da izbegnemo svoju sudbinu i ono što nam je planirano . Prema ovom mišljenju, budućnost se može znati mnogo unapred. Zbog toga ljudi odlaze kod gatara, tražeći odgovore u talogu kafe ili linijama na dlanu. Ako želite da znate broj svoje dece, ne morate da tražite daleko. Dovoljan vam je datum rođenja.

Kako možete saznati koliko ćete dece imati? Veoma je lako. Saberite sve brojeve iz datuma rođenja . Nastavite da ih sabirate dok ne dobijete jedan broj. Na primer, ako ste rođeni 1. juna 1989., ovo bi bila vaša jednačina: 1 (prvi) + 6 (jun, šesti mesec) + 1 + 9 + 8 + 9 (1989) = 34,3 + 4 = 7. Odgovor se krije u broju sedam. U nastavku ćete naći tumačenja dobijenih rezultata.

Imajte na umu, ako ste u braku, saberite brojeve oba partnera. U tom slučaju saznaćete koliko ćete dece imati zajedno. Ako imate veoma jaku emocionalnu vezu, čak i ako niste u braku, takođe biste trebali sabrati svoje brojeve. Proročanstvo možda neće uspeti ako vaš osećaj nije dovoljno jak ili ako krijete nešto važno od sebe.

Pročitajte još...  Ova tri znaka su najveći švaleri u horoskopu: Stalno flertuju, prevara im je u krvi, s njima uvek morate da budete na oprezu

Šta znače brojevi?

1 – postoje dobre šanse za brojno potomstvo. Međutim, morate to zaista želeti. Deca će se pojaviti samo ako za to postoje uslovi.

2 – verovatno ćete imati jedno dete.

3 – zvezde predviđaju neke zdravstvene probleme i komplikacije. Potomstvo nije isključeno, ali mogu nastati poteškoće.

4 – očekujte veliku grupu. Vrlo je moguće da će u vašem životu biti troje ili čak četvoro dece.

5 – ovaj broj označava dvoje dece. Možda čak i blizanci.

6 – ovde će se verovatno roditi deca sa velikom razlikom u godinama. Moguće je da će doći iz drugih veza ili iz usvajanja.

Pročitajte još...  Venera je ušla Ovna i donela haos: Ova tri znaka u aprilu čeka neviđena drama, pucaće po šavovima

7 – srećnih sedam znači da ćete se verovatno zaustaviti na jednom detetu.

8 – Mnogo je indikacija da usvojite  dete ili ćete odgajati dete svog partnera iz druge veze.

9 – najverovatnije ćete imati dvoje, dečaka i devojčicu sa malom razlikom u godinama.

 


Zvezde kažu da oni samo gledaju kako će da "SLAŽU": Ovi znakovi su nadmašili čak i PINOKIJA


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare