Horoskop za subotu; Vaga ulazi u vezu sa osobom sa posla, Jarac pravi planove, koji će mu doneti veliki profit, Lavu ugrožena plućaOVAN

POSAO: Vaš fokus je ponajviše usmeren na poslovnu oblast. Trudite se da budete skoncentrisani, iako će obaveza biti puno, da ne bi ste neke poslove morali da ispravljate, dorađujete ili čak da krećete iz početka.

LJUBAV: Tokom dana možete očekivati uspeh na ljubavnom planu, jer ćete privlačiti osobe suprotnog pola, ali sve te veze neće biti ozbiljnog karaktera. U jednom trenutku ćete shvatiti da vas jedna osoba posebno privlači i sa njom bi ste mogli da ostvarite sudbinsku vezu.

ZDRAVLJE: Možete imati probleme sa kostima, zglobovima, a najviše sa kičmom. Krajnji je trenutak da se posvetite svom zdravlju.Važno je da se pričuvate povreda, jer su one moguće usled loših vremenskih uslova. Oprezno u saobraćaju!

BIK

POSAO: Ukoliko imate porodičnu firmu ili privatni biznis, mogli bi ste da napravite veliki proboj na tržištu. I pored trzavica na poslu, uspevate da se izborite za svoje mesto pod suncem. Privući će vas osoba iz vašeg poslovnog okruženja.

Pročitajte još...  Dnevni horoskop za ponedeljak, 10. jun

LJUBAV: Vaša veza prerasta u stabilan odnos i treba da budete maksimalno posvećeni jedno drugom. Napokon shvatate da je došao momenat da je potrebno da imate potpuno poverenje jedno u drugo i da jedno drugom pružite neograničenu slobodu i ljubav, a u tome i uživate.

ZDRAVLJE: Pojačajte ishranu suplementima za jačanje zglobova i kostiju i na vreme se bavite vašim zdravstvenim stanjem. Sami sebi možete pomoći, a ono što je najvažnije je da slušate svoj organizam i da mu pružite sve što je neophodno.

BLIZANCI

POSAO: Imate osećaj da ništa ne ide onako kako ste zamislili i da se pred vama stalno postavljaju nove prepreke, ali će stvari ubrzo početi da se raščišćavaju, a vi ćete shvatiti da su vaši planovi realizovani u većoj meri nego što ste očekivali.

Pročitajte još...  horoskopski znakovi koji se najbolje ljube

LJUBAV: Imate utisak da se oko vas dešavaju stvari na koje nemate uticaja, što dodatno uzburkava vaše strasti i tera vas na neke neobične poteze. Videćete jasnije na koga treba da obratite pažnju.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste i podložni ekcemima. Najvažnije je da na vreme odete kod lekara. Ako ste vozač, ne preporučuje se noćna vožnja, jer će vam ove nedelje oči biti veoma osetljive.

RAK

POSAO: Polje kontakata, ugovora i komunikacije posebno je aktivirano, pa ćete se vratiti na neke priče i pokušati ponovo sa prilikama koje ste eventualno propustili. Energični ste i probojni, ali nećete biti nestrpljivi, već sposobni da uporno istrajete u onome što želite.

Pročitajte još...  Najiskreniji horoskopski znaci - Lajk.rs

LJUBAV: Postoji mogućnost nekog novog poznanstva sa osobom koja ne živi u istom gradu, a možda i dolazi iz inostranstva. Od tog poznanstva bi moglo da se izrodi i neko  emotivno angažovanje.

ZDRAVLJE: Osećaćete bolove u stomaku, a posebno je u pitanju urološka tegoba. To je zbog vaših nelečenih infekcija. Dodatak C vitamina vam je obavezan zbog blagog pada imuniteta.

Foto; iStock-Getty-Images

 

LAV

POSAO: Gledajte napred i trudite se da vidite svoju šansu, jer jedino tako može da vam bude bolje. Onoliko koliko se vi potrudite, i zvezde će vam pomoći da taj svoj cilj i ostvarite. Ne oslanjajte se na veze i ne čekajte da vam nešto padne sa neba!

Pročitajte još...  Dolazi im vreme sreće: Ovim horoskopskim znakovima sprema se iznenadni novčani dobitak

LJUBAV: Teško vam je da očuvate emotivni mir i stabilnost, jer previše rasipate emocijena ono što se dešava oko vas, bez obzira na to da li to uopšte sa vama ima veze. Dosta toga se ne uklapa u ono što očekujete.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade, jer su vam pluća osetljiva. Podložni ste reumatskim tegobama i to vam je slaba tačka u ovoj nedelji. Dobro bi bilo da posetite reumatologa i da se posavetujete sa njim šta treba da činite. Možda će biti dobro da se obave neke detaljnije analize.

DEVICA

POSAO: Ovu energiju koju trenutno imate, trebalo bi da iskoristite za neke konstruktivne i prave stvari. Jedna od oblasti koja vam je posebno naklonjena su finansije i na tom polju možete očekivati dešavanja koja će vas prijatno iznenaditi.

Pročitajte još...  Merlin ima IQ 228 smatra se najinteligentnijom na svetu

LJUBAV: Trudite se da ono što vam se dešavalo u prošlosti ne utiče bitnije na vaše odluke i pored toga što zbog prošlosti u vama postoji jedna količina ljutnje i nezadovoljstva koje nosite sa sobom.

ZDRAVLJE: Bićete u središtu svih porodičnih okupljanja poput jezgra koje sve drži na okupu. Jednaku toplinu i povezanost osećaćete s prijateljima, što je više nego dovoljno za vaše zadovoljstvo. Brzi ste u kretanju, pa može da se desi neka neprijatnost prilikom pada.

VAGA

POSAO: Ukoliko ne budete zloupotrebljavali svoju poziciju i moć, moći ćete, zahvaljujući drugima, da realizujete nešto što već duže vreme niste uspeli. Pripremite se za svođenje računa i napravite inventar svog dosadašnjeg učinka.

Pročitajte još...  Sve im ide od ruke: Ova 4 znaka zarađuju pare kao od šale, rođeni su za uspeh

LJUBAV: Za slobodne pripadnike vašeg znaka ovog dana emocije će imati prioritet nad ostalim stvarima. Neka zanimljiva osoba, koja bi mogla da vas zaintrigira, mogla bi da se pojavi na poslu ili bi ste mogli da je upoznate u nekim poslovnim krugovima.

ZDRAVLJE: Preti vam ozbiljan pad imuniteta. Shvatićete napokon da je to vaša slaba tačka. Bilo bi dobro da porazgovarate sa imunologom i da vidite zašto vam se to dešava.

Foto; iStock-Getty-Images

 

ŠKORPIJA

POSAO: Imajte u vidu da do novca možete da dođete na mnogo načina, a ne samo od plate za koju radite. Biće vam potrebna dobra mentalna i fizička kondicija da bi ste stigli na sve strane. Dan pred vama će vam doneti neke nove okolnosti na poslu koje obavezno morate da iskoristite.

Pročitajte još...  Dnevni horoskop za sredu, 12. jun: Device da zauzmu svoj stav, Vodolije u ljubavnim komplikacijama

LJUBAV: Zbog preteranih zadovoljavanja svojih potreba, partnera ste malo zapostavili. Većina stvari koje će se dešavati se vrte oko vaših emotivnih odnosa. Neki problem vide većim nego što objektivno jeste. 

ZDRAVLJE: Pokušajte da izbegnete stresne situacije koje vam donose jake bolove u glavi. Nemojte dozvoliti da vam pređu u migrene sa kojima se teško možete izboriti. Ništa nije alarmantno, ali je dobro da sve na vreme ispitate.

STRELAC

POSAO: Neke nove kolege i okolnosti će vam prijati. Ne trudite se da sebe stavite u prvi plan, jer ovo je dan kada vi služite drugima i vi treba da učinite sve da se osećaju lepo i zaštićeno u vašoj blizini. Ukoliko pokušate da učinite obrnuto i da naterate druge da rade za vas, biće nekih problema.

Pročitajte još...  U ova 3 znaka horoskopa se rađaju "teške" žene

LJUBAV: U krugu porodice se punite pozitivnom energijom koja vas pokreće. Ukoliko teško postižete kompromis i imate utisak da vas drugi ugrožavaju, pokušajte da proniknete u pravi uzrok problema.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na svoje psihičko stanje, jer možete očekivati vrlo težak dan. Zbog toga što se loše osećate, potražite pomoć stručnog lica.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Ako imate uslove, znanje i tržište, ne čekajte! Ovo je fenomenalan dan u kom možete da posejete nešto što će dugo donositi profit i dobre poslovne rezultate i zato ne oklevajte da uložite u nove projekte.

LJUBAV: Bićete malo oštriji na rečima, pazite samo da negde ne preterate, jer bi neko mogao da se oseti povređeno. Sve što ste planirali ćete uraditi, nema potrebe za stresom i nervozom.

Pročitajte još...  Merlin ima IQ 228 smatra se najinteligentnijom na svetu

ZDRAVLJE: Muku mučite već neko vreme s viškom kilograma i to vas strašno opterećuje. Ugroženi su vam zglobovi. Posetite nutricionistu, kako bi vam dao potrebne savete, a kako bi ste ujedno promenili i režim ishrane.

VODOLIJA

POSAO: Konačno vam se pruža prilika da krenete u nove poslove. Danas bi ste mogli da upoznate veoma bitne ljude. Neka zanimljiva osoba koja bi mogla da vas zaintrigira, mogla bi se pojaviti u poslovnim krugovima.

LJUBAV: Ovo je dan kada prevladava iskušenje, jer ste oboje svesni da u poslednje vreme niste funkcionisali kako treba. Ukoliko imate tajnu, paralelnu vezu, trebalo bi da je što pre okončate, jer ćete u suprotnom imati još veće probleme.

Pročitajte još...  Najiskreniji horoskopski znaci - Lajk.rs

ZDRAVLJE: Neke manje teškoće i bolove u kostima i zglobovima će biti prolaznog karaktera. Dobro bi bilo da se fizički pokrenete, dosta ste statični u poslednje vreme, pa bi to doprinelo opštem lošem fizičkom stanju.

RIBE

POSAO: Morate da se povinujete ograničenjima koja vam nameću pretpostavljeni sve do kraja nedelje, a nakon toga ćete moći neometano da dejstvujete. Do tada se koristite diplomatijom kao glavnim oružjem da bi ste postigli ono što želite.

LJUBAV: Partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno imate, već očekuje ozbiljnost. Potrebno je da donesete zajedničke odluke, naravno da budete malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos pun ljubavi.

ZDRAVLJE: Malo ste se opustili po pitanju zdravlja i zato bi bilo poželjno da obavite neke rutinske preglede.Pokušajte da poboljšate ishranu u kvalitetnom smislu – uvedite sveže voće i povrće.

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare