Zauvek vas brišu iz svog života: Ova 4 znaka niti praštaju, niti zaboravljajuAstrološka istraživanja su došla do rezultata da pojedini znakovi zodijaka ne praštaju kada ih povredite. Za njih važi pravilo „opraštam, ali ne zaboravljam“, pa spadaju u veoma tvrdoglave i dosledne znakove.

Astrolozi smatraju da ova četiri znaka imaju specifičnu prirodu, a posebno zbog toga što su oštri prema ljudima oko sebe i zato što osuđuju svaki potez drugih ljudi.

Evo koja su to četiri znaka.

Bik

Ovaj znak je veoma zatvoren i konzervativan, a teško im pada kada treba da priznaju svoje emocije i otvore se. Smatraju da njihovo poverenje niko ne sme da izneveri, a ponekad to isto ne znaju da uzvrate. Ukoliko ih „izdate“ oni to zauvek pamete i veoma teško opraštaju.

Rak

Veoma su emotivni i osetljivi, pa ih može povrediti i sitnica. Ukoliko ih neko izda oni se veoma naljute i to zapamte zauvek. Uvek će im pred očima biti nemila situacija i neće moći da je zaborave.

Pročitajte još...  Slede im emotivni i finansijski preokreti: Pun Mesec će doneti ljubavnu sreću i pun novčanik za 6 znaka horoskopa

Škorpija

Veoma su strastveni šta god da rade, pa i kada mrze nekoga i tada su do srži pristrasni. Za sve koje vole će uraditi sve i boriće se za njih do kraja, ali ukoliko im učinite nešto loše nećete se lepo provesti i to će zapamtiti.

Jarac

Oni žive život po principima, vole da je sve po pravilu i normi, a ukoliko se to ne dogodi Jarčevi se veoma naljute i to zamapte kao stresnu i neprijatnu situaciju. Dešava se da zbog toga izgube poverenje u prijatelje ili partnere, kojima nakon toga ne veruju. Jarčevi su veoma tvrdoglavi, pa ćete teško da ih razuverite i ubedite da greše.

Pročitajte još...  VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovnu veći dobitak, Biku ljubavne varnice...


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare