Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

LOPOVI SVE DRSKIJI I OPASNIJI Vezali radnicu i zaključali je posle pljačke apoteke

Apoteka “Cvejić” preko puta glavne autobuske stanice u Subotici je opljačkana, a radnica je ostavljena vezana i zaključana. U policiji i tužilaštvu potvrđuju događaj i navode da intenzivno rade na identifikaciji počinilaca.

Dvojica nepoznatih počinilaca juče oko 14.30 ušla su u apoteku na Senćanskom putu i zatražila lek “lyrica”, prenosi RTS.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Radnica apoteke im nije izdala lek jer nisu imali recept za te medikamente.

Osobe su potom napustile objekat i za nekoliko minuta su se vratili i pritom oborili na pod radnicu apoteke.

Vezali su joj ruke i noge, ukrali dnevni pazar i lekove koje su tražili, a potom su zaključali radnicu u apoteci i pobegli.

Pročitajte još...  HAOS U LOZNICI Dve žene pretile devojci (24) da će joj objaviti eksplicitni snimak pa joj uzele 5.000 evra

Nakon dvadesetak minuta nesrećna žena je uspela da dozove prolaznike koji su slučaj prijavili policiji. Zaposlena je ubrzo oslobođena, ali je u stanju šoka sa modricama na telu.

U Policijskoj upravi i Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici su potvrdili događaj i intenzivno rade na rasvetljavanju slučaja i identifikaciji počinilaca.

U “Cvejić” apoteci kažu da migranti redovno traže lekove protiv anksioznih poremećaja i stanja uznemirenosti i da su njihovi zaposleni pod stalnim pritiskom da im te lekove izdaju iako za to nemaju medicinsku dokumentaciju.

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x