Naime, u ovom restoranu nacionalne kuhinje, moguće je poručiti i sve vrste morskih plodova. Što se tiče priloga i salata ovde kupus salata košta 150 dinara, vitaminska i šopska su po 200. Od gotovih jela u ponudi je pasulj s kobasicom, musaka, punjene paprike, grašak sa pilećim mesom, boranija sa svinjskim mesom i đuveč sa svinjskim mesom i to sve košta po 350 dinara. Za 30 dinara skuplja je mućkalica i juneći gulaš.
Specijaliteti sa roštilja imaju slične cene kao kuvani specijaliteti po kojima je jug Srbije poznat pa tako obična pljeskavica košta 300 dinara, gurmanska 350, a pet ćevapa iznose 250 dinara odnosno 50 dinara komad u kafani što maltene nema ni u brzim hranama, prenosi kurir.
Pored ovih jela u ponudi je i riba odnosno pastrmka koja stoji 1.600 dinara, škarpina takođe, a oslić je ravno 1.000 dinara. Što se tiče morskih plodova pohovane lignje koštaju 350, a pohovani škampi 450 dinara.
Doručak u ranim jutarnjim satima može da se poruči već od 250 dinara koliko iznose tri jaja na oko sa šunkom, sirom i drugim đakonijama dok je omlet za 50 dinara skuplji i uz njega se takođe dobijaju suhomesnati proizvodi.
Cene pića i kafe
voda obična i gazirana 100
gusti sok 180
kafe espreso 100
topli nes 150
hladni nes 150
kapućino domaća kafa 180
Cene hrane
rižoto piletina 350
rižoto povrće 300
rižoti morski plodovi 400
pileća i riblja čorba 250
potaž od povrća 200
proja sa sirom 200
pita sa sirom 250
sendviči po 250
Iznosi su u dinarima
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI