HOROR U BORAVKU ZA DECU NA NOVOM BEOGRADU! Učiteljica izgurala decu bez jakni na ulicu, jedno palo na mokar asfalt



Dragana Jakšić, majka devetogodišnje devojčice koja je danas sa još jednim detetom izbačena iz dnevnog boravka Eureka na Novom Beogradu objašnjava da ju je učiteljca pozvala i rekla da se njena ćerka i još jedno dete nalaze ispred boravka i da ih je izbacila jer nije mogla da ih smiri.

– Kazala mi je da oni imaju pravila i granice i da ona ne može da se bavi smirivanjem dece, da su moja ćerka i još jedno dete napolju, dodavši da malo sipi kiša, ali je toplo. Nakon toga sam joj rekla da momentalno uvede decu unutra, a kada sam ponovo pozvala, rekla mi je da su deca ušla u zgradu – kaže Dragana.

Pročitajte još...  Jutarnji špic u Beogradu - Lajk.rs

Kako vidno uznemirena majka kaže, nakon prvog razgovora i šoka kontakirala je učiteljicu i rekla da će doći i da napiše izjavu i objasni šta se desilo, kao i da neće dozvoliti da situacija prođe bez prijave.

– Ona mi je tada rekla da nema obavezu da mi polaže račun, pa sam pozvala vlasnicu boravka koja je rekla da će ispitati šta se desilo.

Ubrzo, ona i suprug su došli do boravka, gde je bio i roditelj drugog deteta koje je izbačeno zajedno sa njihovom ćerkom.

– Kada smo stigli, videli smo da je učiteljica izdvojila decu i ostavila ih da sede u kancelariji. Ja sam rekla da želim da prvo deca ispričaju šta se desilo i oni su rekli da su pričali dok su radili domaći, nakon čega im je učitaljica rekla „sad ćete da idete napolje, pa tamo pričajte“. Ono što je najstrašnije jeste da je ona bukvalno fizički izbacila decu gurajući ih, pri čemu je moja ćerka pala na mokar asfalt i sva se iskvasila. Decu je izbacila bez jakni i zaključala vrata kako ne bi mogla da uđu, a kada je videla da napolju pada kiša, izbacila im je jakne. Kad smo došli, zatekli smo decu uplakanu i mokru, a učiteljica je toliko urlala na nas da su deca počela da plaču. Nakon cele situacije jedno od dece iz grupe mi je prišlo i reklo da se učiteljica stalno tako ponaša prema nama – ispričala je potresena majka.

Pročitajte još...  DO KRAJA GODINE SKORO 2.000 NOVIH PARKING MESTA!

Nakon svega, Dragana poručuje roditeljima da dobro razmisle kome poveravaju svoje dete i da se temeljno raspitaju o iskustvima drugih roditelja.

– Mojoj ćerki i detetu koje je izbačeno zajedno sa njom, moglo je svašta da se desi iz obesti i hira nekoga ko je trebalo da brine o njima! Deca su ostavljena bez nadzora i to je nedopustivo! Ne znam da li je to istina, ali dečak koji je bio sa mojom ćerkom je u nekom trenutku pomenuo da su krenuli ka autoputu. Deca su izbačena bez telefona, nisu mogli da urade ništa sem da se obrate nekom slučajnom prolazniku, a to bi možda bio neki pedofil.

Pročitajte još...  GUŽVA JE NA OVIM SAOBRAĆAJNICAMA

Alo! je kontaktirao vlasnicu boravka Eureka Aleksandru Mandić koja tvrdi da su zbog ponašanja dece preduzeli meru izolacije. Nakon što je naša novinarka upitala zbog čega nisu poslata u neku drugu učionicu ili kancelariju, Mandić je dala neverovatno objašnjenje i istakla da su se druga deca spremala za kontrolni i da su ih zbog toga poslali napolje. Uporno je izbegavala da precizira da li je napolje sa decom poslat neko da vrši nadzor i pravdala se da su u okolini bili zaposleni, izbegavavši da eksplicitno precizira šta znači okolina.

Više puta je ponovila da tema povodom koje je kontaktirana nije vest, nije priča i da njom ne treba da se bavimo, konstantno ponavljujući da niko nije povređen.

Pročitajte još...  OVIH 5 OPŠTINA ĆE DANAS BITI BEZ STRUJE Najavljeni radovi, proverite da li je vaša ulica na spisku (FOTO)

BONUS VIDEO

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare