Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

STIGAO JE RETROGRADNI MERKUR Evo kojim znakovima će napraviti haos od života

Stigao je retrogradni Merkur, planeta od koje toliki “strahuju” zbog njenog komplikovanog uticaja na međuljudske odnose, ljubav, uspeh, pa čak i tehnologiju i novac.

Po horoskopu, ovih pet znakova osetiće njegovo dejstvo na različitim poljima. Moraju da se pripaze – emocije će biti pojačane, stari problemi će isplivati, a neke planove moraće potpuno da promene!

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Blizanci

Merkur će ići kroz vašu 9. kuću avanture, osećaćete se kao da ste zaglavljeni u nekoj rutini. Ako inače volite putovanja i provod, sve će vam to nedostajati. Imaćete priliku da iznova sagledate svoje planove za 2022. godinu i shvatićete gde nešto nedostaje. Moguće je i da ćete u ovom periodu biti previše emotivni.

Pročitajte još...  ASTROLOZI OTKRIVAJU Godina vašeg rođenja pokazuje tajne prošlih i budućih života

Devica

Merkur će ići kroz vašu 6. kuću dnevne rutine i dobrobiti. Pažljivije ćete sagledati svoj raspored, svoje obaveze ali i način na koji vodite računa o sebi. Odličan je trenutak da odustanete od nekih obaveza ili navika koje vas samo vuku unazad.

Škorpija

Retrogradna putanja vodi Merkur kroz vašu 4. kuću, vezanu za dom i porodicu. Na površinu isplivavaju neki stari konflikti koje i dalje nosite na srcu. Sada ćete imati hrabrosti da se s njima izborite, da ih konačno zatvorite kao temu i nastavite dalje srećniji.

Vodolija

Merkur je u vašoj kući, u prvoj kući Vodolije i osećaja sopstvenog identiteta! Najpre će vas “moriti” brigama o tome kako vas drugi ljudi vide. Kako doživljavaju vaš život ili vaše ideje i odluke. Razmislite, možda vas vodi u pravom smeru, možda negde grešite?

Pročitajte još...  RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA OTKRIVA Pripremite se, stižu nevolje, najstrašnije će proći 4 znaka horoskopa

Ribe

Početak retrogradne putanje Merkura odvijaće se u vašoj 12. kući spiritualnosti. Sve će vam biti kao u snu! Oslanjaćete se na intuiciju, unutrašnji osećaj, “leptiriće” u stomaku. A sve to vodi vas ka problemu koji ste dugo držali zakopanim ispod obaveza i planova. Iskoristite ovaj tranzit da taj problem konačno rešite!

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x