HOROSKOP ZA VIKEND Sreća u ljubavi čeka Ovna, Ribe rešavaju dugogodišnji problem

Ovan

Optimizam i vatrena energija Meseca u Strelcu inspirišu vas da raširite krila i isprobate nove stvari ovog vikenda. Sekstil između Meseca i Saturna u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva donosi sreću u trenucima koje provodite sa vašom srodnom dušom. Više se naspavajte i fokusirajte na svoje zdravlje.

Bik

Vaša vladajuća planeta, Venera, je u pokretu ovog vikenda, klizi u zemljanog Jarca i usklađuje se sa vašom energijom Bika. Spremite se da oživite svoje kreativne vizije! Mesec u znaku Strelca dodaje dubinu vašim emocionalnim percepcijama i vezama, pozivajući vas da pogledate resurse koje delite sa drugima. Sekstil prema Saturnu pomaže vam da budete sigurni da je sve kako treba da bude.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta, Merkur, je živahna ovog vikenda, prelazi u emotivnu, perceptivnu Škorpiju i vašu šestu kuću zdravlja i blagostanja. Vreme je da brigu o sebi stavite na prvo mesto svoje liste obaveza. Mesec u znaku Strelca donosi vam važne lekcije o odnosima, posebno jer je povezn sa mesečevim južnim čvorom. Vreme je da prekinete stare navike koje donose više štete nego koristi.

Rak

Vaša vladajuća planeta, Mesec, ovog vikenda je užurbana kugla svetlosti, koja se kreće kroz tri različita znaka pre nego što se sve kaže i uradi! Ranojutarnji sekstil u petak sa Neptunom počinje vikend sa sjajem i kreativnošću. Vatreni Mesec u Strelcu podstiče vas na brigu o sebi, a u nedelju, Mesec Jarac sija na polje ljubavi dok se povezuje sa Venerom u vašoj sedmoj kući partnerstva.

Lav

Stelijum planeta Škorpije, uključujući i Mesec, u vašoj četvrtoj kući doma i porodice može izazvati neku dramu, ali ništa sa čim ne možete da se nosite. Mesec u Strelcu pokreće vašu kreativnost dok prolazi kroz vaše peto polje u subotu i nedelju. Takođe podstiče strast i romantiku, dodajući dozu strasti u vaš život.

Devica

Uzvraćajte pozive, odgovarajte na SMS-ove i kontaktirajte ljude sa kojima morate da se povežete u petak dok Mesec u Škorpiji osvetljava vašu treću kuću. Subota i nedelja, stvari mogu postati emocionalno nestabilne dok Mesec u Strelcu prolazi kroz vašu četvrtu kuću doma i porodice. Merkur u Škorpiji daje snagu vašim rečima – birajte ih pažljivo.

Pročitajte još...  Kineski FINANSIJSKI horoskop: Za ova TRI znaka se sprema NOVČANI FIJASKO, od svih planova ostaće im samo TEŠKA DEPRESIJA

Vaga

Stelijum planeta u Škorpiji, uključujući i Mesec, usmerava vašu pažnju na vaše osnovne vrednosti i lične finansije, dok kvadrat sa Jupiterom može da vas učini manje štedljivim, pa vodite računa o svojoj potrošnji. Živahan Mesec u znaku Strelca u subotu i nedelju podstiče vas da obavljate svoje pozive i veze dok prolazi kroz vašu treću kuću.

Škorpija

Vaše samopouzdanje i ambicija su na vrhuncu ovih dana; uživajte u osećaju samoosnaživanja. Subota i nedelja, Mesec u Strelcu usmerava vašu pažnju na vaše finansije i osnovne vrednosti, koje treba da budu usklađene ako želite da živite autentičnim životom.

Strelac

Stelijum planeta Škorpije, uključujući i Mesec, osvetljava vašu dvanaestu kuću, pojačavajući vašu intuiciju i maštu. U subotu i nedelju imaćete puno samopouzdanja i optimizma, možete na profesionalnom planu učiniti nešto veliko. Važno je da su vaši životni ciljevi usklađeni sa vašom životnom svrhom.

Jarac

Stelijum planeta u Škorpiji, uključujući i Mesec, usmerava vašu pažnju na vaše osnovne vrednosti i lične finansije, dok kvadrat sa Jupiterom može da vas učini manje štedljivim, pa vodite računa o svojoj potrošnji. Mesec u znaku Strelca u subotu i nedelju podstiče vas da obavljate svoje pozive i veze dok prolazi kroz vašu treću kuću.

Vodolija

Vaš profesionalni život dobija energiju od Meseca Škorpije i stelijuma drugih planeta u Škorpiji u petak dok aktiviraju vašu desetu kuću. U subotu i nedelju, Mesec u Strelcu osvetljava prijateljstvo i humanitarne poslove, a sekstil sa Saturnom pomaže da svoju brigu i saosećanje pretočite u praktičnu, korisnu akciju.

Ribe

Trigon između Meseca Škorpije i vaše vladajuće planete, Neptuna, u petak ujutru osvetljava vaš dan mističnom, magičnom energijom, podstičući nagon da istražujete i proširite svoje horizonte, a stelijum drugih planeta aktivira vašu devetu kuću. U subotu i nedelju, Mesec u Strelcu osvetljava vaš profesionalni život, a sekstil prema Saturnu sprovodi ideje u praktičnu akciju.

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x