NAJSREĆNIJI DANI U JANUARU 2022. GODINE Iskoristite naklonost planeta da pokrenete ostvarenje želja

Januar nam otvara kapiju 2022. godine, a prema astrološkim prognozama ovaj mesec će nositi pozitivnu energiju, učiniće da se osećamo bolje nego inače, a mnogi će biti motivisani da već započnu ispunjenje novgoodišnjih želja. Kao i svaki period, tako i januar 2022. godine prema horoskopu ima srećne dane, odnosno dane moći i snage.

Tokom srećnih dana prema astrološkokoj prognozi možete poboljšali svoje raspoloženje i produktivnost, doneti važnu odluku, krenuti na put ličnog ostvarenja. Odlični su za rešavanje problema, pronalazak mira i posvećivanje ličnim ambicijama. Saznajte koji su to najsrećniji dani u januaru:

1. januar – magičan niz 1 – 1

01.01 je važan dan koji simbolizuje sreće u novim poslovima. Korisno je prvi dan u godini provesti u poslu, pa ne bi trebalo da vas ometa nešto negativno. Ako vas nešto ne ispunjva i ne donosi sreću, nemojte to raditi prvog dana 2022.

Pročitajte još...  Čeka ih magična jesen: Astečki horoskop predviđa da će ova 3 znaka napuniti novčanik

2. januar – prelazak Merkura u znak Vodolije

2. januara planeta će se naći u jedanaestoj kući, gde će ostati do 25. januara. Ovaj dan i naredne tri nedelje biće povoljni za posao, kupovinu, komunikaciju, sklapanje novih poznanstava. Posvetite ovaj dan romantici i poslu, pronađite ravnotežu izumeđu ta dva aspekta.

3. i 4. januar – kiša meteora Kvadrantida

Kvadrantidi će biti aktivni od samog početka godine, ali će njihov vrhunac biti 3. i 4. januara. Ova kiša meteora ima veoma moćnu energiju. Sa astrološke tačke gledišta, treći i četvrti dan u godini postaće veoma povoljni za pokretanje bilo kakvog važnog posla, rešavanje nagomilanih problema.

18. januar – kraj retrogradnog kretanja Urana

18. januara se oslobađamo negativne energije koja se u nama skupila. Od ovog dana mnogi od nas će moći da zaborave prošlost i usmere pogled u budućnost. Uran će pomoći da se očistite od strahova i kompleksa. Ovaj dan će biti pun prijatnih iznenađenja.

Pročitajte još...  Tri znaka će ove jeseni plivati u para: Poznati astrolog otkriva kome će konačno krenuti nabolje

24. januar – dan prelaska Marsa u znak Jarca

Mars će 24. januara preći u znak Jarca, gde će ostati do 5. marta. Finansijski sektor će cvetati, jer prisustvo Marsa u desetoj kući horoskopa stvara odlične uslove za rad i donošenje važnih odluka. Mnogi od nas će moći da izađu iz svoje zone komfora i preduzmu akciju.

Na ovaj datum Venera će započeti svoje direktno kretanje, zbog čega ćemo biti okruženi romantičnom energijom i pozitivnim. Ova planeta će nam dati snažan pozitivan podsticaj. Mnogi ljudi će postati znatno produktivniji, ne samo 29. januara, već i tokom preostalih meseci u godini.

30. januara Mesec će biti u opadanju u odnosu na Zemlju. To znači da će njegova udaljenost do nas biti svedena na minimum. Ovo će značajno povećati njegovu snagu i moćnu lunarnu energiju. Ako uzmemo u obzir da će ovog dana opadajući Mesec biti u sazvežđu Jarca, možemo zaključiti da će dan biti veoma produktivan. Mnogi će s eposvetiti ostvarenju velikih planova i ambicija.

Pročitajte još...  Dnevni horoskop za nedelju, 24. septembar: Ovnovi se sukobljavaju sa partnerom, Vage treba da se posvete zapostavljenim obavezama

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!