Ova TRI znaka su do kraja godine NA MUKAMA: Pred njima je TEŽAK period, bolje je da NE POZAJMLJUJU novac!

 

Poslednja nedelja u ovoj godini donosi nam brojna uzbuđenja i lepu, prazničnu atmosferu, ali tri horoskopska znaka suočavaju se i sa nekim manje lepim stvarima.

Ovan

Vi radite isključivo ono što želite i u tome niko ne može da vas zaustavi. Ali, ove nedelje ste na ivici jer svi imaju neke ideje šta treba da radite i koga da sledite, a vi uopšte nemate nameru da udovoljavate drugima.

Ova nedelja stoga možda neće biti naporna vama, koliko vašem najužem krugu ljudi. S druge strane, svi koji vas poznaju znaju i da kada odlučite da nešto ne želite, nema sile koja će vas nagovoriti da promenite mišljenje.

Do kraja nedelje jedino što želite je da vas svi ostave na miru, da vas puste da ostanete dosledni sebi i da vas ne teraju da učestvujete u nečemu što ne želite.

Pročitajte još...  Dnevni horoskop za subotu, 23. septembar: Blizancima napeta ljubavna situacija, Škorpijama stižu povoljne poslovne vesti

Škorpija

Ove nedelje se osećate veoma moćno jer je Mesec u vašem znaku, ali zbog toga možda i previše silite neke stvari. Želite promene i spremni ste na sve, a ako se neko ne slaže sa vama, borićete se. Jednostavno, niste raspoloženi, tačnije, vaše raspoloženje bi se moglo opisati kao “mora da bude sve po mom”.

Ne zanima vas da li drugima vaše ponašanje deluje sebično jer ste naučili da koristite svoje veštine manipulacije da biste dobili šta žeite.

Do kraja nedelje imaćete priliku da ostvarite nešto što odavno želite, ali je vrlo verovatno da ćete time povrediti neku blisku osobu, tako da ćete morati da donesete tešku odluku i birate između uspeha i prijatelja.

Pročitajte još...  Indijski ljubavni horoskop: Pročitajte u kojoj godini života ćete upoznati srodnu dušu!

Vodolija

U poslednjoj nedelji ove godina vaša glavna misao je – uradi to sada jer više nećeš imati priliku. Vodoliju ništa ne može da iznervira više nego kada mora da bira između dve stvari koje su potpuno suprotne. Ove nedelje ćete se naći pred ultimatumom, a vaše odbijanje ponude moglo bi da iznenadi sve.

Možda će mnogima biti čudna vaša odluka, ali na kraju krajeva, vi biste radije propustili priliku nego da donesete izbor koji nije u potpunosti za vas.


Obožavali smo ga kao DECA: Spremite sada vrući KAKAO sa kikirikijem!

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!