Ove horoskopske znakove do kraja zime čeka sudbinska ljubav

Zima je period koji nas najviše asocira na hladnoću, a zapravo je doba godine kada nas može najlepše zagrejati ljubav. Zima može biti najromantičniji period, posebno u periodu praznika. Novogodišnji ukrasi, snežne pahulje i poljupci pored vatre – zaista izgleda kao prava romantična bajka.

Kada zima počne, Venera planeta ljubavi i prijateljstva biće retrogradna, stvarajući komplikacije u polju ljubavi. Ova retrogradna faza će se desiti u krutom, posvećenom i ozbiljnom Jarcu, ohrabrujući vas da donosite mudrije odluke u svojim odnosima umesto neozbiljnih. 

Retrogradna Venera trajaće sve do 29. januara, otkrivajući sve načine na koje bi se vaši odnosi mogli poboljšati. Nakon venere, Merkur, planeta komunikacije, ulazi u retrogradni hod, pa može biti puno uspona i padova na romantičnom planu. Iako će biti turbulencija, 5 horoskopskih znakova će izdržati iskušenja i sačuvati romantičnu sreću. Neki će se ludo zaljubiti i shvatiti da su napokon pronašli svoju dušu, dok će parovi među ovim znacima uspeti da reše stare probleme i poboljšaju odnos. Radi se o Biku, Vodoliji, Jarcu i Vagi.

Pročitajte još...  Veliki nedeljni horoskop: Jarcu sve ide od ruke, Ribama prijatno iznenađenje, Biku turbulentna dešavanjaObaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!