Njih birajte za vezu: Horoskopski znakovi kojima prevara ne pada na pamet, verni su do bola!

Rak

Rak teži stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj nema mesta preljubi. Kada se zaljube, uvek razmišljaju dugoročno, jer su u potrazi za osobom sa kojom će izgraditi dom i osnovati porodicu. Rakovi vole da im se ljubav dokazuje iznova i nikada neće oprostiti prevaru. I sami su u ljubavi verni, prvenstveno jer se vode onom „ne čini drugima što ne želiš da oni čine tebi“. Ako u vezi ili braku imaju dovoljno ljubavi i nežnosti, Rakovi su potpuno imuni na prevaru. To dobro znaju i njihovi partneri te ih ne smeju shvatati zdravo za gotovo, jer jedini Rak koji vara je onaj koji se oseća nevoljeno i nije srećan.

Devica

Za nju je prevara neoprostiva, ne postoji način da je razumeju i pređu preko nje. Pored toga što su verne svojim partnerima i sve osobe iz njihovog okruženja mogu da se oslone na njih. One nikada ne krše dogovore i obećanja, u svemu su pa i u tome precizne i pedantne, piše 24sedam. Srećni i zadovoljni u vezi neće razmišljati o prevari, jedini slučaj je ako ih partner ne poštuje dovoljno ili im ne pruža sve što treba. Tada je afera oružje koje će Devici pomoći da bezbolnije izađe iz veze i zamisli svoj život s nekim drugim.

Shutterstock

 

Jarac

On veruje da njegov partner mora biti jedan, sve dok ih smrt ne rastavi. U svojoj glavi ima specifičnu ideju o idealnom odnosu, i to sprovodi. Ako želite partnera koji je uvek iskren i koji ne skriva bukvalno ništa budite u vezi sa Jarcem. Logično, očekuju podjednaku iskrenost s druge strane, a prevaru ni u kom slučaju ne praštaju. Iskrenost im je u vezi na prvom mestu, a prevaru smatraju jednom od najgorih laži.

Pročitajte još...  Njima stiže novac do 30. septembra: A jedan znak treba da igra igre na sreću

Bik

Poznato je da je najtvrdoglaviji znak zodijaka. Ali u vezi vam je potreban prilično tvrdoglav partner koji se može nositi sa stresom i odupreti se iskušenjima. Bik je poznat po svojoj privrženosti, veoma teško donosi odluku o raskidu ili razvodu jer voli udobnost i rutinu, pa zati nikada ne bi prevario partnera. Vrlo je požrtvovan i trudi se svim silama da održi stabilnost u odnosu.

dvoje

Shutterstock

 

Vodolija

Nije posvećena potpuno u ljubavnoj vezi jer je sebi na prvom mestu. Međutim, u svojoj najzrelijoj fazi, ako odluči da želi ekskluzivnost, spremna je da uroni u miran porodični život bez problema. Vodolije mrze kršenje obećanja. Stoga, ako obećaju ljubav do groba – budite sigurni da će tako i biti.

Pročitajte još...  Njih bivši nikada ne zaborave! Ovo su 4 najstrastvenija horoskopska znaka, proverite da li ste među njima

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!