Proverite da li ste među njima: Tri horoskopska znaka koja će kasno pronaći pravu ljubav

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca su veoma disciplinovane i ambiciozne. One dosta rano u životu znaju gde žele da budu kasnije i teško ih je odvratiti od tog cilja. Dok neki dozvoljavaju životu da ih nosi, Jarčevi uvek ostaju fokusirani i precizno postavljaju prioritete. Ali, često je to karijera, zbog čega zanemaruju privatni život, a pre svega ljubav. Osim toga, imaju veoma visoke standarde kada je njihov partner u pitanju i definitivno imaju precizne ideje o tome šta očekuju od veze. Međutim, tokom života takvi kruti obrasci mogu omekšati zbog različitih iskustava. Jarac prepoznaje da se ne može sve planirati i kontrolisati. Ovo objašnjava zašto kasnije u životu pokušava da pronađe pravu ljubav. Ali tada ljubav može postati još intenzivnija!

Shutterstock

 

Ovan

Voli da se stalno upušta u nove romanse. Ovaj emotivni horoskopski znak želi da ima onaj divan osećaj zaljubljenosti i leptiriće u stomaku sve vreme, zbog čega je prilično prevrtljiv kada su veze u pitanju. Osim toga, Ovnu brzo dosadi partner kada prođe zaljubljenost. Zatim traži novu osobu koja u njemu pokreće isto osećanje, piše Miss7. Ova igra veoma dobro funkcioniše za Ovnove dugi niz godina, ali kako stare, žele da se ozbiljno posvete vezi i iskuse duboka osećanja. Nakon što su prošli kroz mnoge afere, drame i iskustva, Ovnovi pronađu svoju pravu ljubav kasnije u životu. Tada i oni postanu pouzdani, lojalni partneri.

srce

pixabay

 

Devica

Pročitajte još...  Planeta komunikacije, Merkur prelazi u znak Vage: Ova tri znaka se nalaze na nažešćem udaru, život im se menja iz korena

Na prvo mesto stavljaju sebe, a onda sve što je vezano za njihovu viziju idealnog života. Devica želi da se njeni zahtevi u potpunosti ispune uvek, pa i u ljubavi. Za vezu, sve stavke poželjnih osobina oartnera na njihovoj listi moraju biti označene. Nakon što Devica u prvoj polovini svog života isključuje sve što ne odgovara njenom pogledu na svet i često zaboravi svoju strast, u zrelim godinama shvata da se ljubav ne može planirati. Potrebni su kompromisi i spremnost da se prihvati druga osoba sa svim njenim manama i vrlinama. Devica s godinama postane mudra i konačno može da iznenadi sebe i zaljubi se u partnera kakvog nije planirala!

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!