KLELA SE, PLAKALA I IZVINJAVALA Nakon Majinog pruznanja da je flertovala sa Filipom dok je bio u vezi sa njenom najboljom drugaricom, oglasila se Sanja Stanković



Maja Marinković je sinoć nakon emisije „Pitanja gledalaca“ priznala zadrugarima da je njen flert sa Filipom Carem počeo još dok je trajala četvrta sezona najgledanijeg rijalitija u regionu, a da su prve prave varnice krenule kad je ona proslavljala svoj rođendan u „Zadruzi“.

Podsetimo, tad je Car bio u vezi sa Sanjom Stanković, tadašnjom Majinom drugaricom, a ona je bila u vezi sa Janjušem.

Printscreen

 

Sanja Stanković otkrila je šta sada misli o Maji i toj situaciji. 

– Na proslavi rođendana deteta naše drugarice smo se Maja i ja prvi put videle posle cele te situacije sa Filipom i njom. Tad mi je ona plakala, izvinjavala se, pričala da joj je žao i tražila da joj oprostim. Tad mi se i zaklela da ništa sa Filipom nije imala do izlaska iz „Zadruge“. Ljudi koji konstantno ulaze u rijaliti, idu iz sezone u sezonu, izgube kompas o normalnom životu, o pravim vrednostima, kodeksima i slično. Svako govori o sebi. Taj odnos me ne zanima. Ona i Filip ne postoje više mu mom životu, tako da bih tu i stavila tačku na sve – rekla je Sanja. 

PO TVOJOJ FACI SE VIDI DA TI NIJE DOBRO Janjuš i Đedović dali svoj sud o vezi Maje i Cara, ova stvar je očigledna!

BONUS VIDEO:

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare