MAJU SPREMAM ZA ZADRUGU 5! Stanija konačno obelodanila svoj pakleni plan, pa otkrila pravi razlog kraha braka Dalile i Dejana i šta je sve videla u rijalitiju!



Stanija Dobrojević se nakon izlaska iz zadruge sada prvi put javno oglasila i otkrila planove u vezi svoje karijere, puta u Ameriku, ali je takođe i iskoristila priliku da prokomentariše aktuelna dešavanja u „Zadruzi„.

Naime, Stanija se najpre osvrnula na trenutno najaktuelniju temu koja se tiče Dalile, Filipa i Dejana.

Mislim da bi Dalila svakako ostavila Dejana, izgustirala ga je, nevezano za Cara, a Caru je izazov da osvoji udatu ženu, a Dejanu ide bolno otrežnjenje i težak period – započela je svoje izlaganje trenutno najpopularnija starleta u Srbiji.

Printscreen

 

Na pitanje kada će se vratiti u „Zadrugu“ Dobrojevićeva je bila izričita.

Pročitajte još...  Asmin odgovorio Elektri Elit - Lajk.rs

Ja sam ove godine ušla kao specijalni gost, znalo se da ću ostati mesec dana, moja uloga je bila da svojim prisustvom utičem na devojke da se što više sređuju i da se zavrte neke priče, mislim da sam uspela u tome. U ovom momentu se priča toliko dobro zavrtela da nema potrebe da se vraćam, ali o tome ne odlučujem ja već produkcija – ističe ona.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ono šta je sve najviše interesovalo je to da li se čula sa Majom Marinković.

Jesam, sa Majom sam konstantno u kontaktu i spremam je za ulazak u „Zadrugu 5“ – odgovorila je Stanija kroz smeh na svom Jutjub kanalu.

Pročitajte još...  Aleksandra Subotić se udala - Lajk.rs

Podsetimo, Stanija Dobrojević nakon što je napustila „Zadrugu“ odlučila je da se posveti privatnom životu, kako svojoj porodici i dečku Marku, tako i opremanju luksuznog stana koji je nedavno kupila.

DISKVALIFIKACIJA?! Miki Đuričić izgovorio skandalozne uvrede Mensuru u toku brutalnog sukoba, javnost traži hitnu reakciju produkcije!

BONUS VIDEO:

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare