TAJNO SE VIĐAJU! Rialda i Kenan kriju od javnosti da su se pomirili!

Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović navodno su obnovili svoju turbulentnu vezu.

Kako Svet saznaje, par se već neko vreme tajno viđa u Beogradu i Sarajevu, ali ne žele o tome da se zna zbog osude javnosti i pritiska. 

Što bi se reklo, odlučili su ljubavi da daju još jednu šansu, ali sad samo takoreći u četiri zida. Veliki je pritisak bio za njih dok su zvanično bili u vezi, počevši od paparaca, preko fanova, raznih priča koje su se pojavljivale, pa i njegovo društvo koje je bilo protiv tog odnosa. Koliko mi se čini, u Bosni je većina Kenu doživljavala kao dobricu, dok u tom odnosu je Rialda bila opasnica. Uvek jedan mora da bude mica, a druga strana zla. Sad se već neko vreme viđaju da skoro niko to ne zna. Mislim da zna možda dvoje, troje ljudi – kaže izvor Sveta i dodaje: 

Printscreen

 

Ona često ide za Sarajevo, pa se tamo sastanu, a i Keno dolazi u Beograd često. Ovako sve objavljuju na društvenim mrežama kad su solo, ali kad su zajedno, to se krije. I zbog posla im je bolje da zvanično budu sami. Ona kao pevačica ima veću prođu kod publike ako je solo, a i njemu zbog raznih angažmana. Takvo je vreme došlo – zaključio je izvor. 

KONAČNO OTKRIVENO! Ovo su uslovi koje je Maja Marinković postavila za ulazak u Zadrugu, isplivalo i koliko će dobijati mesečno novca!

BONUS VIDEO:


⬇️
⬇️
⬇️
Saznajte pre svih NAJNOVIJA dešavanja sa Zadruge – postani deo Lajk.rs zajednice klikom na link ➡ www.facebook.com/LajkSrbija ✅

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x