ŠOK: ANA KORAĆ I DAVID OPET ZAJEDNO?! Bivši zadrugari uhvaćeni na rođendanu Marka Miljkovića, kamere sve zabeležile!



Juče je Marko Miljković proslavio 38. rođendan, a slavlju su prisustvovale brojne zvanice, od kojih su mnoge poznate javnosti. Luna mu je priredila gala proslavu, a delić atmosfee podelili su sa fanovima na društvenoj mreži Instagram.

Mnogima je zapalo za oko ono što odavno nismo videli, bar ne na istom mestu u isto vreme. U pitanju su Ana Korać i David Dragojević.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ovaj bivši rijaliti par, stekao je mnoge fanove, uprkos tome što je David prevario svoju verenicu sa Koraćevom. Dugo se činilo da se raskid veridbe „isplatio“, jer su često pričali i pokazivali kako uživaju u ljubavi, a onda su šokirali izjavom da su raskinuli.

Pročitajte još...  Bivši Tare Simov otkrio razlog raskida

Juče su opet viđeni zajedno, na Miljkovićevom rođendanu, i mada se u jednom trenutku vidi da ne sede za istim stolom, ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo šta se desilo u nastavku večeri. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Da li će uskoro fanovima objaviti lepe vesti, ostaje nam da vidimo.

LUNA PRIREDILA MARKU ROĐENDAN ZA PAMĆENJE Vatromet, torta sa njihovim likovima, a evo ko iz njene porodice je došao na Miljkovićevu proslavu!

BONUS VIDEO:


⬇️
⬇️
⬇️
Saznajte pre svih NAJNOVIJA dešavanja sa Zadruge – postani deo Lajk.rs zajednice klikom na link ➡ www.facebook.com/LajkSrbija ✅

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare