VESIĆ RADI PUNOM PAROM Sa svojom pokretnom kancelarijom danas posetio Lazarevac (FOTO)

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas sa saradnicima opštinu Lazarevac, a u njegovoj pokretnoj kancelariji u okviru akcije „Beograd pobeđuje” građani Velikih Crljena i samog Lazarevca mogli su da iznesu svoje sugestije i da razgovaraju sa njim. Kako je tom prilikom najavio, za 30 dana počeće izgradnja kanalizacije u Velikim Crljenima, kao i fabrike za preradu otpadnih voda. Ovo je deo projekta „Čista Srbija” Vlade Republike Srbije i Narodne Republike Kine, pojasnio je Vesić. 

– Radimo 52 kilometra kanalizacije, celu fabriku za preradu otpadnih voda, a kasnije će se i druga naselja priključiti na tu kanalizacionu mrežu, među kojima su Stepojevac i Sokolovo. Pored toga, razgovarali smo o izgradnji nove fiskulturne sale u OŠ „Sveti Sava” i to će raditi zajedno opština i grad. Ova sala će biti završena tokom sledeće godine, te će deca Velikih Crljena imati uslove kao i druga deca. Razgovarali smo i o putu za Junkovac, koji je obećan kada smo premijerka i ja bili ovde na vakcinaciji i to treba da rade „Putevi Srbije”, u čiji program je put uvršten. Pričali smo i o rekonstrukciji pijace u Velikim Crljenima, a radiće se pijaca i u Lazarevcu – precizirao je Vesić.


⬇️
⬇️
⬇️
Saznajte pre svih NAJNOVIJA dešavanja u Beogradu- postani deo Lajk.rs zajednice klikom na link ➡ www.facebook.com/LajkBeograd ✅

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x