MARINA JE IMALA JOŠ JEDAN BRAK PRE FUTE Bila je udata za poznatog muzičara, a ovako je govorila o njemu!



Naime, Marinin prvi muž bio je Nenad Stamatović, gitarista grupe „Bulevar“. U jednom od svojih intervjua, davne 1983. Marina je govorila o tadašnjem novopečenom suprugu.

ATA Images

 

 

– Neca je moj „majstor za poljupce“, „tako mi dobro radi sve“. On je moj najbolji lek za sve nemirne sne – rekla je Marina tada i otkrila kako izgleda jedan rokerski brak.

– Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: „Kikiriki slan, dragi dobar dan.“ A on meni: „Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna – rekla je Marina u intervjuu za „Yugopapir“.

Pročitajte još...  Život Kejt Midlton - Od obične devojke do vojvotkinje: Njeno venčanje sa Vilijamom gledalo je dve milijarde ljudi

Takođe je priznala i da li su joj muškarci sami po sebi inspirativni:

– Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu – istakla je ona u pomenutom intervjuu.

Nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do poslednjeg dana svog života. Sa njim je dobila dva sina, Milana i Miloša, a 2008. godine doživeli su porodičnu tragediju, kada je Miloš preminuo.

Foto: Ataimages

 

 

Nakon njene smrti, oglasila se i porodica, koja je istakla da Marina nije volela pompu, te da je njihova želja da sahrana bude obavljena u najužem porodičnom krugu.

Pročitajte još...  "Jabuka ne pada daleko": Voditelj podgrejao glasine o Vilijamovoj prevari, evo šta kaže Sara Rouz Čamli, navodna suparnica Kejt Midlton

– Mi smo izgubili majku i suprugu, životnog saputnika, a ne nacionalno blago. Marina nikada nije volela patetiku i masovno obeležavanje njene smrti bilo bi protiv duha po kom je živela i radila. Njena želja je uvek bila da bude sahranjena u porodičnoj grobnici, zajedno sa svojim sinom Milošem, a ne u Aleji Velikana- naveli su članovi porodioce u saopštenju.

BONUS VIDEO:

FUTA SE POVUKAO U SEBE, LAĆA SE DOBRO DRŽI Marinina prijateljica otkriva detalje njene smrti!

 


⬇️
⬇️
⬇️
Saznajte pre svih NAJNOVIJA dešavanja na estradi – postani deo Lajk.rs zajednice klikom na link ➡ www.facebook.com/LajkSrbija ✅

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare