AMERIKAN STAJL Ubili decu, pa se izvinili! (VIDEO)

 

 

Otac Enak Ahmadi, čija je ćerka Malika poginula 29. avgusta, kada je raketa pogodila automobil njenog starijeg brata, izjavio je agenciji AP da porodica zahteva od Vašingtona da utvrdi ko je ispalio projektil i da kazni vojnike koji su odgovorni za napad.

“Nije dovoljno da nam kažu da im je žao. SAD treba da pronađu osobu koja je ovo uradila”, rekao je Ahmadi. Otac je takođe dodao da porodica traži i finansijsku nadokandu za svoj gubitak i da nekoliko članova porodice bude preseljeno u treću zemlju, ali nije precizirao koju.

AP i drugi mediji u Kabulu izvestili su posle napada da je vozač pogođenog automobila Zemari Ahmadi bio dugogodišnji radnik jedne humanitarne organizacije SAD i da nema dokaza za tvrdnju Pentagona da je u vozilu bilo eksploziva.

Projektil je pogodio vozilo dok je ono ulazilo u dvorište porodične kuće, a u tom trenutku su deca potrčala da pozdrave Zemarija.Tagovi

SAD
Avganistan
Avganistanska kriza
talibani
Bombaški napad

⬇️
⬇️
⬇️
Saznajte pre svih NAJNOVIJA dešavanja na Planetu – postani deo Lajk.rs zajednice klikom na link ➡ www.facebook.com/LajkPlaneta ✅

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x