DA LI VI MISLITE DA SE JA PLAŠIM KRISTIJANA GOLUBOVIĆA?! Zverka nastavio s provokacijama, pa ispričao stravične detalje iz zatvora!



Aleksandar Bogunović Bogun, poznatiji kao Zverka,, potpisao je ugovor za petu sezonu „Zadruge“. Iako je nov na medijskom nebu,  javnost uveliko vrvi o njemu.

Prašina se digla iza istetoviranog Zverke kada je u intervjuu pred zgradom Pink televizije otkrio da je bio u zatvoru, te da je služio kaznu sa Kristijanom Golubovićem, a onda su krenule da se šire priče za koje Bogun kaže da su lažne.

Naime, medijima je odjeknulo da je Aleksandar za Kristijana rekao da mu se svi smeju, kao i da laže, što je budući zadrugar oštro demantovao, ali direktno i oštro odgovorio na prozivke koje su potom usledile direktno od Golubovića.

Pročitajte još...  Janjuševa Ena našla novog dečka

– Čuo sam da su me mnogi nakon intervjua isprozivali, ja sam svestan sebe i da bodem oči. Što se tiče Kristijana, boli me k*rac da se bilo kome pravdam, vidim zavozala se priča. Imam previše svojih kvaliteta, robija i ulica su iza mene. Ali zahvaljujući njima sam ovo što sam danas. Postoje neki zatvorski kodeksi koje ja poštujem i Kristijan to zna, zato mi i nije jasno zašto se peca na prvu, kada nije ni proverio šta sam rekao – počeo je Zverka, pa se osvrnuo na težak period u ozloglašenom zatvoru „Zabeli“, u kom je proveo tri godine:

– Bila je situacija da lika pored mene izbodu po vratu, izbušili mu ceo obraz. Tamo ne možes da se ne zakačiš, ako mu ne daš pljugu j*benu, najmanja glupost. Malo prozivanja je bilo i lik izvadio naoštrenu kašiku, i ja sam kašiku oštrio o zid.

Pročitajte još...  Luna Đogani znala je Kiju Kockar u emisiju

– Nagledao sam se raznih sr*nja, da li vi stvarno mislite da se ja plašim Kristijana. Posle svega, ja se samo plašim  samo sebe. Pa vi probajte da mi ne date pljugu (smeh) – rekao je Bogun.

BONUS VIDEO:

ONA NJEGA NE ZANIMA! Maja Marinković se oglasila nakon što se Tara rasplakala: Ljubomorna je na pomen mog imena!

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare