PREJADNO! KO JE ONA DA SUDI?! Sanja Marinković SRAMNIM potezom razbesnela sve, rugala se DEBELIM ŽENAMA pa dobila šta je ZASLUŽILA

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Sanja Marinković odmara se u Tursku gde je iz akva park podelila video i razbesnela mnoge na društvenim mrežama zbog neumesnog komentara na izgled običnih žena koje imaju viška kilograma.

Sanja je snimala kako se provodi u akva parku, a onda je usnimila i jednu ženu i njene drugarice. Komentar koji je stavila preko snimak razbedneo je javnost.

foto: Printscreen Instagram

“I posle Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i treniraj… A vidi moju komšinicu uz akva parka i njene drugarice”, napisala je Sanja i izazvala lavinu komentara.

“Iz ‘kolicko’ samo razloga jadno prejadno, ali to je ona tako da…”, “Zbog idiota poput nje mnoge devojke imaju komplekse”, “Kako čudan način da kaže da je rasista”, “Nije svakom lepo da izgleda ko kokoška, koliko je nepristojno ovako slikati užas”, “Možda je nekom lepo tako da izgleda šta nju briga užas”, “Razlog zašto se plašim da idem na bazene/plaže ne mogu da verujem da ne umete da se ponašate”, samo su neki od komentara besnih tviteraša.


Sanja Marinković na plaži pic.twitter.com/gq4lBgokpG
— Car Šćepan Mali (@ScepanCar) July 27, 2021

kurir.rs

Kurir

Leave a Comment