Bivši igrač otkrio šta se zaista dešava između RIJALITI PARA!

Foto: Marina Lopičić, Printscreen

Dragana Mitar i Edis Fetić navodno su se pomirili i viđeni su kako uživaju u Novom Pazaru.

Ovim povodom oglasili su se bivši zadrugari, a Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića otkriva da su Edo i Dragana sve vreme obmanjivali javnost.

foto: Printscreen

– Nisam pročitao to da su se pomirili i da su u Novom Pazaru, ali ja sam ubeđen da oni zapravo nisu nikad ni raskidali. Oni igraju igru… Ja znam da je Edo zaljubljen u Draganu do ušiju. Edo ne bi javno prevario ženu i razveo se od nje da se nije opasno zaljubio u Draganu. Tako da za mene to pomirenje sada nije ništa novo. Sve je jasno kao dan, Edo ima jake emocije i ne može one bez Dragane. Njemu je Dragana bacila magije, očarala ga je svojim međunožjem. Dragana je svojim magičnim međunožjem opčinila Fetića.

foto: Printscreen

– Preslatki su, ja ih obožavam. Sada od vas čujem da su se pomirli i baš mi je drago, podržavam ih. Održavam kontakt s njima, ali nismo se čuli dugo zbog obaveza u poslednje vreme – poručio je Branislav Radonjić Brendon.

– Iskreno, ne zanima me ko se sa kim tu je*e – bilo je sve što je Zorica Marković imala da poruči o pomirenju Dragane i Eda.

foto: Nikola Anđić

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:07
JOVANA UHVATILA STEFANA KAKO KRŠI PROPISE: Rijaliti par uputio se na svadbu, a ona odala svog dečka, ovako se ponaša u SAOBRAĆAJU!

Kurir

Leave a Comment