fbpx
27.3 C
Belgrade
Saturday, July 31, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiZa najviše 48 sati otkriću ko je POLITIČKI KONSILJERE Velje Nevolje TUĆI...

Za najviše 48 sati otkriću ko je POLITIČKI KONSILJERE Velje Nevolje TUĆI ĆU SE DOK SAM ŽIV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u narednih 48 sati obratiti javnosti i otkriti koja je politička pozadina iskaza Veljka Belivuka datog na saslušanju u tužilaštvu.

– Biće narednih dana zanimljivo jer ću se obratiti naciji i pokazati svu istinu. Potrebno mi je 48 sati, možda i manje, da pokažem šta se zaista dogodilo i šta se zaista događa. Logično je da, kad stiže optužnica i dokazi se gomilaju, da onda moraju da reaguju i da bi dobili političku podršku, što su i dobili od pojedinih medija i njihovih vlasnika – rekao je Vučić.

Predsednik je otkrio i kad su tačno počeli napadi na njega.

– Prvi put kaa sam izgovorio da ne razumem kako je moguće da se promeni DNK nalaz iz ubistva na šinama, kreće napad na mene, prisluškivanje, priče da sam spsavao neke žene od sudova koje su mi navodno bile ljubavnice. Pričali su i da sam imao odnose sa muškarcima i to uglavnom nekim voditeljima. Tražili su da platim reket! A ja im poručujem da neću da plaćam reket! Pokazaću narodu šta je istina i da ćemo da pobedimo koljače i sve njihove pomagače – rekao je Vučić nakon obilaska fabrike “Simens” u Kragujevcu.

Vučić i dodao da će narednih dana reći ko je “mafijaški konsiljere” koji je prenosio poruke od Belivuka. Naglasio je i da se “konsiljere” danima unazad “sastajao sa kriminalcima” kako bi se dogovorili kakvu politiku će da vode.

– Jedan sam od retkih koga ne možete da uplašite snajperima i milionima od droge. Pred njima i njihovim političkim pomagačima neću da se povlačim. Tući ću se dok sam živ! – rekao je Vučić i da dodaje da neće da dozvoli da se u Srbiji nekome seče skalp da bi mogao nesmetano da bude samleven u mašini za mlevenje meša.

(Kurir.rs)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Za najviše 48 sati otkriću ko je POLITIČKI KONSILJERE Velje Nevolje TUĆI ĆU SE DOK SAM ŽIV

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!