fbpx
34.4 C
Belgrade
Tuesday, July 27, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiFakultet društvenih nauka zbog velikog interesovanja proširio kvote za upis na Digitalnim...

Fakultet društvenih nauka zbog velikog interesovanja proširio kvote za upis na Digitalnim medijima i komunikacijama

Studijski program Digitalni mediji i komunikacije je prilagođen savremenim zahtevima tržišta što pokazuje i interesovanje studenata za upis.

Zbog velikog interesovanja studenata Fakultet društvenih nauka je rešio da traži proširenje kvota za narednu školsku godinu za studijski program Digitalni mediji i komunikacije.

Iz tog razloga, od školske 2021/22. godine na osnovne akademske studije Digitalni mediji i komunikacije umesto 25, moći će da se upiše 100 studenata.

Studijski program Digitalni mediji i komunikacije prati dinamične promene u okruženju društva i izlazi u susret potrebama za novim kompetencijama, znanjima, ali i veštinama koje privreda zahteva od diplomiranih komunikologa.

foto: Promo

Studijski program Digitalni mediji i komunikacije je prilagođen savremenim zahtevima tržišta što pokazuje i interesovanje studenata za upis.

Prvih 10 studenata koji se prijave na studijski program Digitalni mediji i komunikacije dobiće poseban popust – plaćanje studija na 12 rata po 100 evra.

Zašto digitalni mediji i komunikacije?

Studiranje digitalnih medija i komunikacija je, pogotovo danas, od velikog značaja budući da je je potreba za stručnjacima u ovoj oblasti naglo porasla, a raste i dalje.

Studije digitalnih medija će vam doneti potrebna znanja i iskustva digitalnih, komunikacionih i medijskih veština, kao i savladavanje osnova marketinga, oglašavanja, novinarstva i drugih uzbudljivih polja.

Naučićete kako se pišu vesti, šta je brend, kako se istražuje, kako da primenite naučeno i kako da razvijete tehničke veštine. Ono što je najvažnije, jeste da ovaj studijski program prati sve svetske trendove u ovoj oblasti te ćete na taj način biti u toku sa svim novostima.

foto: Promo

Budući da su digitalni mediji polje koje se brzo razvija, formalno znanje koje steknete iz ove oblasti će vam služiti kao vodić u daljoj karijeri, ali i životu.

Ukoliko odlučite da studirate digitalne medije i komunikacije, treba da znate da će vam buduća karijera biti dinamična i puna uzbuđenja, što ovaj studijski program čini još privlačnijim.

Tokom ovih studija ćete stekći potrebna znanja i kompetencije za uspešno oblikovanja informacija, ideja, mišljenja i različitih sadržaja koji su namenjeni velikom broju korisnika.

Više o studijskim programima saznajte OVDE.

Promo tekst

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Fakultet društvenih nauka zbog velikog interesovanja proširio kvote za upis na Digitalnim medijima i komunikacijama

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!