fbpx
27.3 C
Belgrade
Saturday, July 31, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiMališani nam se leče SMS porukama, a mi plaćamo estradne zvezde!

Mališani nam se leče SMS porukama, a mi plaćamo estradne zvezde!

Novac koji je opština Kula namenila za nastup Lepe Brene i Đanija na manifestaciji “Slatki dani u srcu Bačke” trebalo bi da se presumeri za lečenje teško obolele dece, smatraju potpisnici peticije na portalu “peticija.online”.

foto: Dragana Udovičić

– Pozivam sve humane ljude da se pridruže građanskoj inicijativi da opština Kula novčana sredstva koja su namenjena za nastupe estradnih zvezda na manifestaciji “Slatki dani u srcu Bačke” preusmere na one kojima su takva sredstva najpotrebnija, a to su teško obolela deca sa teritorije naše opštine – navodi se u peticiji koju je potpisalo oko 700 naših građana.

foto: Printskrin/Instagram

– “Slatki dani u srcu Bačke” jeste manifestacija koja služi na ponos celoj opštini, smatramo da takva manifestacija je izuzetno korisna kako za turističku ponudu Kule, tako i kao svojevrstan brend naše opštine koji je građen i izgrađen godinama u nazad. Zato smatramo da takvu tradiciju treba nastaviti, ali ne smatramo da u situaciji, kada se deca sa teritorije naše opštine leče novcem koji je dobijen od SMS poruka, javni novac treba trošiti na veliki zvezde naše estrade poput Lepe Brene i Đanija – ističe se u nastavku i dodaje da se “prostor koji bi bio upražnjen otkazivanjem nastupa estradnih zvezda može popuniti angažovanjem lokalnih sastava koji su daleko jeftiniji ali ipak prepoznatljivi našim sugrađanima”:

– Zato mi potpisnici ove peticije pozivamo da se sredstva namenjena za plaćanje usluga ovih estradnih zvezda preusmere na račune teško obolele dece sa teritorije naše opštine.

Manifestacija “Slatki dani u srcu Bačke” je, prema najavama organizatora, trebalo da bude održana 17. i 18. jula.

(Kurir.rs/R.K.)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Mališani nam se leče SMS porukama, a mi plaćamo estradne zvezde!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!