fbpx
27.3 C
Belgrade
Saturday, July 31, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiŠkola da utvrdi da li postoji osnov za pokretanje disciplinskog postupka

Škola da utvrdi da li postoji osnov za pokretanje disciplinskog postupka

Foto: Facebook Printscreen/Čitalac Kurira

Nezapamćeni skandal desio se u Bosilegradu, gde je, navodno, kako tvrde meštani, nastavnik u gimnaziji V. N. verio 15 godina mlađu maturantkinju kojoj je ujedno bio i razredni starešina!

foto: Facebook Printscreen/Čitalac Kurira

Učenici, nastavnici i meštani, kako priča izvor Kurira, šokirani su ovom vezom koja je, po svemu sudeći, trajala mesecima unazad, a neki od njih pitaju se danima i da li će i kako nastavnik biti sankcionisan zbog neprimerenog ponašanja.

foto: Facebook Printscreen/Čitalac Kurira

Međutim, u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kažu za Kurir da do sada nisu dobili ni jednu prijavu u vezi ovog slučaja i da je na školi da utvrdi da li postoji osnova za pokretanje disciplinskog postupka.

– Prema dosadašnjim informacijama dobijenim od škole nije bilo prijava roditelja u vezi navedenog slučaja. Kako su u školi naveli, učenica je postala punoletna u oktobru 2020. godine, a svi događaji koji se navodi u tekstu dogodili su se posle dodele diploma odnosno po završetku školske godine kada ona nije više bila učenica ove škole. Sva ostala pitanja su u nadležnosti drugih institucija i organa – navode u ministarstvu.

(Kurir.rs/R. K.)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Škola da utvrdi da li postoji osnov za pokretanje disciplinskog postupka

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!