fbpx
27.3 C
Belgrade
Saturday, July 31, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiNisam iznenađen što me je PUSTILA NIZ VODU, ali jesam što mi...

Nisam iznenađen što me je PUSTILA NIZ VODU, ali jesam što mi se majci ne javlja

Novak Filipović, fitnes-trener osumnjičen za dilovanje droge, radio je deset godina za Mariniku Tepić, kao jedan od njenih najbližih operativaca. Saradnju su započeli još u Ligi socijaldemokrata Vojvodine i ona je trajala sve do Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa. A onda ga je, prema njegovim rečima, Marinika Tepić pustila niz vodu.

Filipović je ispričao svoju stranu priče u emisiji “Ozbiljno sa Đukom”.

Pančevac tvrdi da nema nikakve veze sa dilovanjem droge, već da kao fitnes-trener prodaje samo suplemente.

“Poznajem ljude koji su uhapšeni, sa nekima se i družim. S njima sam povezan što poslovno, što drugarski”, rekao je Filipović objašnjavajući zašto se našao iza rešetaka.

Postupak je i dalje u toku…

Filipović je zatim objasnio kako ga se Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, bukvalno odrekla kada je uhapšen.

“Na dan mog privođenja, Marinika Tepić je odmah bila obaveštena. I tri nedelje ranije nju sam obavestio da će to možda da se desi, jer mi je nagovešteno da mogu da budem uhapšen. Ona mi je savetovala da se sklonim i da odem iz Pančeva”.

Fitnes-trener kaže da Mariniku Tepić poznaje više od deset godina, još iz vremena kada je ona bila pokrajinski sekretar za sport.

“U skoro svakoj stranci sam joj vodio organizacione poslove, u LSV ne toliko, ali kasnije uvek”.

foto: screenshot

Filipović kaže da je bio šokiran kada je izašao iz zatvora.

“Po izlasku iz pritvora od 48 sati, advokatica mi je prenela naslove iz medija. Ja sam bio u šoku. Između ostalog, čuo sam naslove da Marinika Tepić mene ne poznaje i da je iz medija saznala da sam uhapšen”, kaže Filipović i dodaje:

“Pranje ruku, puštanje niz vodu. To sam i očekivao da vidim u medijima. Ali neke privatne stvari nisam očekivao. Mojoj majci se nije javila, a zna je duže nego mene. Moja majka je u LSV duže od nje”.

On dodaje da mu je majku više puta posetila predsednica pančevačkog Odbora.

“Ne verujem da su brinuli za mene, već za sebe, da vide da li moje hapšenje mogu nekako da iskoriste”, kaže Novak Filipović i nastavlja:

“Moja politika je bila LSV, a stranke sam menjao zbog nje (Marinike Tepić), jer sam joj verovao”.

(Kurir.rs)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Nisam iznenađen što me je PUSTILA NIZ VODU, ali jesam što mi se majci ne javlja

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!