fbpx
27.3 C
Belgrade
Saturday, July 31, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiGledateljka ŽESTOKO PROZVALA Boru, on se PRAVDAO na sve NAČINE!

Gledateljka ŽESTOKO PROZVALA Boru, on se PRAVDAO na sve NAČINE!

Foto: Printscreen/Zadruga

– Rekla bih da je Milica jedna zaista fina devojka, da se pokazala dobro, mogu reći da je fina devojka koja se pokazala da je dobro i da je fina. Želim da joj kažem da je njena prošlost ne vuče nazad, šta je bilo bilo je. Treba da ide unapred i da će se svi putevi otvoriti. Mislim da može sve sama i da može da prihvati čiju pomoć želi ali je opet najbolje kad sam čovek sve uradi jer nema prebacivanja i problema kasnije – pričala je Tanja iz Beograda.

foto: Printscreen/Zadruga

– U nekim situacijama se pokazao dvolično prema Milici. Bilo je tu svega i ogovaranja i svađanja i vređanja. Na kraju si spustio loptu, jer si mislio ili shvatio da će Milica možda biti pobednik pa si se promenio. Da bude na kraju kako je najviše voliš i kako bi zajedno sa njoj uživao u pobedi – rekla je gledateljka.

– Nije baš bilo tako, ja sam nju podržavao sve vreme. Ko bi više voleo da pobedi ili dobije ovu nagradu ako nisam ja, naravno da bi najsrećniji da je ona pobedila. Ja njoj zaista želim sve nabolje – pravdao se Bora.

– Da si ti pobedio, da li bi pogledao Milicu uopšte? – pitala je gledateljka.

– Da sam osvojio prvo mesto podelio bih pare sa njom, a da sam osvojio kućicu poklonio bih njoj od srca, ne iz nekog drugog razloga jer sam ja obezbeđen. Od mene je pretrpela svašta, ja sam jako realan i ona je zaista sve to zalužila – odgovorio je Bora.

foto: Printscreen/Zadruga

– Ne znam koliko pripadate jednom drugom u socijalnom smislu, ti njenom društvu ili ona tvom. Svako je imao neki drugi put, možda je najbolje da napravite balans i da se ne gušite međusobno i ne svađate – izjavila je gledateljka.

– Tu ste u pravu, mada možemo mi da funkcionišemo, ali ćemo lagano i spontano pa ćemo videti šta će biti – odgovorio je Bora.

– Da se razumemo, šta god sad rekao on, sve bi se okrenulo. Moje emocije ne mogu da se promene i ne mogu ja da se tranformišem onako kako ljudi misle da treba. Sad da hoće da bude sa mnom ispalo bi da hoće da bude sa mnom zbog nagrade ili obrnuto – ubacila se Milica.

foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14
TARA PROVOZALA REPEROVU BESNU MAŠINU! Simova hara beogradskim ULICAMA, Ša sve snimio: NOVA BEBICA!

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Gledateljka ŽESTOKO PROZVALA Boru, on se PRAVDAO na sve NAČINE!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!