fbpx
27.3 C
Belgrade
Saturday, July 31, 2021
No menu items!
NaslovnaVestikona SVETOG KOZME I DAMJANA i SPECIJAL AUTO-MOTO SASOMANGE.RS

kona SVETOG KOZME I DAMJANA i SPECIJAL AUTO-MOTO SASOMANGE.RS

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici u sredu, 14. jula, slave Svete mučenike Kozmu i Damjana, poznatije kao Vrači ili Vračevi. Tim povodom, u Kuriru sutra vas čeka DVA POKLONA – IKONA SVETOG KOZME I DAMJANA sa zlatotiskom i dodatak SPECIJAL AUTO-MOTO SASOMANGE.RS.

Kozma i Damjan bili su braća iz Azije, čija je majka bila hrišćanka, a otac neznabožac. Iako ih otac nije učio hrišćanskim pravilima, budući čudotvorci sledili su majku, a nakon očeve smrti zajedno sa njom su se posvetili služenju Isusu Hristu.

Običaj je da se i zdravi ljudi na ovaj dan pomole Bogu i Vračima za zdravlje svojih bližnjih, a veruje se i da Sveti Kozma i Damjan čuvaju od udara groma. Sveti Vrači slave se dva puta u toku godine – 14. novembra i 14. jula.

U dodatku SPECIJAL AUTO-MOTO SASOMANGE.RS čekaju vas oglasi za kupovinu i prodaju svih automobila u Srbiji! Pogledajte ponudu na najvećim auto-placevima u našoj zemlji i izaberite automobil po svojoj meri. Takođe u Sasomange.rs oglasniku naći ćete oglase motocikle i garaže, i sve to na 32 strane sjajnog papira.

Sasomange je onlajn oglasnik, koji se sastoji od internet portala i aplikacija, dostupnih i za iOS i za Android platforme. Celokupnu ponudu oglasa možete pronaći na Sasomange.rs, gde vas čeka preko 640.000 aktivnih oglasa u više od 90 kategorija i potkategorija. Sasomange – jedno mesto na kom ima sve!

foto: Kurir

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

kona SVETOG KOZME I DAMJANA i SPECIJAL AUTO-MOTO SASOMANGE.RS

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!