fbpx
34.4 C
Belgrade
Tuesday, July 27, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiBER GRILS ODUŠEVLJEN STAROM PLANINOM! Najpoznatiji avanturista uživa u čarima Srbije, a...

BER GRILS ODUŠEVLJEN STAROM PLANINOM! Najpoznatiji avanturista uživa u čarima Srbije, a posebno OVIM RETKIM BISEROM u srcu Evrope!

Ber Grils, najpoznatiji avanturista na svetu, prethodnih dana boravio je na Staroj planini gde je snimio nekoliko priloga za svoju autorsku emisiju.

foto: Privatna arhiva

Za snimanje emisije Grilsu je na raspolaganju bio i helikopter MUP-a Srbije.

– Stara planina je zaista redak prirodni biser u srcu Evrope i lagao bih da kažem da nisam prijatno iznenađen, rekao je Grils neposredno pred polazak za planine odakle ga je ispratio domaćin, generalni direktor JP Stara Planina Goran Karadžić.

Za dolazak Grilsa u našu zemlju najviše je zaslužan upravo Karadžić, a snimanje njegove emisije na Staroj planini će nesumnjivo biti najjača reklama ikada urađena za jednu srpsku planinu, ali i Srbiju kao avanturističku destinaciju uopšte.

-Neverovatan je uticaj Grilsa i njegove emisije na sve potencijalne avanturiste koji ga po svetu prate u stopu, tako da je ovo verovatno i najbolji mogući način da se ispromoviše netaknuta priroda jedne zemlje koja je igrom slučaja u srcu Evrope, kaže jedan od članova ekipe slavnog avanturiste, inače bivšeg pripadnika SAS-a.

foto: Privatna arhiva

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

14:30
SRBIN PREPEŠAČIO ZEMLJU OKO EKVATORA: 50.000 kilometara kao od šale, spava u divljini i ne planira da se zaustavi

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

BER GRILS ODUŠEVLJEN STAROM PLANINOM! Najpoznatiji avanturista uživa u čarima Srbije, a posebno OVIM RETKIM BISEROM u srcu Evrope!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!