fbpx
34.4 C
Belgrade
Tuesday, July 27, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiBelivukov čovek tajne o ubistvima i trgovini drogom odavao svojoj devojci ČITAJTE...

Belivukov čovek tajne o ubistvima i trgovini drogom odavao svojoj devojci ČITAJTE U KURIRU

Nišlija Marko Andrić, zvani Kuzman, koji je uhapšen kao član kriminalne grupe Veljka Belivuka, raskrinkao je brojne poslove tog klana, kao i njihovu vezu sa nestankom “pink pantera” Milana Ljepoje, pošto je sve tajne odavao svojoj devojci, saznaje Kurir!

Snimci razgovora na kojima se čuje kako govori o Ljepojinom nestanku, kao i Veljku Belivuku, već su se čuli u javnosti. Izvor Kurira otkriva da postoje i brojni drugi snimljeni razgovori ovog Nišlije, koji potvrđuju da je grupa trgovala drogom i organizovala huligane koji su se na utakmicama pojavljivali pod plaštom navijačke grupe Principi.

Hvalio se poznanstvom

– Tokom operativne obrade i prikupljanja dokaza protiv zloglasne kriminalne grupe otkriveno je da se Andrić o poznanstvu s Belivukom, kontaktima, kao i poslovima hvalio devojci sa kojom je živeo. Navodno, prepričavao joj je s kim se sastaje, kao i detaljne sadržaje razgovora sa tih sastanaka. Takođe, govorio joj je i kome prodaje drogu – otkriva izvor Kurira. Kuzman je, navodno, devojci otkrio čak i da je kontakt u Beogradu, koji je veza za drogu, a sa kojim se sastajao, pripadnik grupe čiji je nadimak Deda.

Koliko je Andrić vezan za svoju devojku, šta joj je pričao, kao i sve ostale detalje vezane za ovaj slučaj čitajte u sutrašnjem Kuriru.

(Kurir.rs / Ekipa Kurira / Foto: Zorana Jevtić, MUP RS)

foto: Kurir

DANAS JE PETROVDAN! KURIR POKLANJA IKONU SVETIH APOSTOLA PETRA I PAVLA: U zlatotisku i sa molitvom na poleđini

Ovaj praznik pomen je na stradanje Svetih apostola Petra i Pavla, koje se dogodilo u Rimu 67. godine nove ere, a prema nekim izvorima 69. godine nove ere. Kurir vam danas poklanja ikonu Svetih apostola Petra i Pavla u zlatotisku sa molitvom na poleđini.

foto: Kurir

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Belivukov čovek tajne o ubistvima i trgovini drogom odavao svojoj devojci ČITAJTE U KURIRU

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!