fbpx
34.4 C
Belgrade
Tuesday, July 27, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiAko je CG do boljih odnosa sa Srbijom, neka poštuje mišljenje svojih...

Ako je CG do boljih odnosa sa Srbijom, neka poštuje mišljenje svojih građana srpske nacionalnosti

Ministar unutrašnjih poslova, ministar Aleksandar Vulin reagovao je na zvanično saopštenje Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore u kome se brani donošenje rezolucije o Srebrenici izglasane u crnogorskom parlamentu.

– Priznati lažnu državu Kosovo, a držati lekcije Srbiji o mešanju u unutrašnje poslove Crne Gore, može samo onaj ko je došao na vlast na talasu srpskog otpora, a posle izglasao rezoluciju o Srebrenici koja srpski narod osuđuje za genocid. Ako je Crnoj Gori do boljih odnosa sa Srbijom, neka bar sama odluči da poštuje mišljenje svojih građana srpske nacionalnosti i neka ih ne tera da priznaju genocid koga nema i dodao:

– A, ako i to ne može ili ne sme sama da odluči, neka Crna Gora potpiše sporazum sa SPC, mitropolit Amfilohije je bar toliko zadužio i Bečića i Krivokapića ili se i taj dug vrača samo sa odobrenjem EU, kao i kineski kredit za auto-put – izjavio Vulin.

(Kurir.rs)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Ako je CG do boljih odnosa sa Srbijom, neka poštuje mišljenje svojih građana srpske nacionalnosti

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!