fbpx
36.1 C
Belgrade
Thursday, June 24, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Saša Joksimović otkrio ŠTA SE ZAISTA DESILO kada je uhapšen na terenu...

Saša Joksimović otkrio ŠTA SE ZAISTA DESILO kada je uhapšen na terenu i najavio ulogu HOMOSEKSUALCA!

Glumac Saša Joksimović ovih dana je izuzetno aktuelan, što zbog serije “Igra sudbine” koja je doživela ogromnu popularnost, što zbog nekih neprijatnih situacija. Ipak, on nastavlja dalje i ima nove projekte, a sada ima najizazovniju ulogu u karijeri – ulogu homoseksualca.

– U pianju je romski film i igraću gej Roma. Biće to moj najveći glumački izazov do sada, tako da biće ozbiljnih priprema, Moraću da naučim Romski jezik, da se kvarcujem, da živim sa Romima i da živim kako oni žive kako bi se što bolje spremio za ulogu – rekao je Saša u emisiji “Puls Srbije” o filmu koji pretenduje da bude poslat na Kanski festival. 

foto: Kurir Televizija

Glumac je progovorio o neprijatnoj situaciji kada je uhapšen zbog tuče na jednoj utakmici.

– Bio sam u selu tada kada je bila ta utakmica između Banjana i Panbukovice. Moj otac je iz Bezovice, išao je u školu u Banjane, baka mi je iz Panbukovice i izašao sam s a prijateljima na tu utakmicu i nisam ni znao za koga treba da navijam. Pitao sma “Koji su naši, je l’ ovi zeleni” i rekoh “Ajmo, Banjani” i došlo je tu do nekih čarki i provokacija. Ne bih ulazio u detalje, voleo bih da se to zaboravi i da se ne vraćamo na tu temu. Dobio sam udarac od nekog čoveka, krenuo sam da se obračunam sa njim, bilo je tu nekih psovki sa njihove i moje strane. Došla je policija. ništa spektakularno da se digne tolika pompa kakva se digla – rekao je Saša.

Bonus video:

01:21
AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Saša Joksimović otkrio ŠTA SE ZAISTA DESILO kada je uhapšen na terenu i najavio ulogu HOMOSEKSUALCA!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!