fbpx
36.1 C
Belgrade
Thursday, June 24, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Raiffeisen banka je prva na tržištu omogućila Garmin Pay uslugu korisnicima svojih...

Raiffeisen banka je prva na tržištu omogućila Garmin Pay uslugu korisnicima svojih Visa kartica

Brzo, sigurno i beskontaktno plaćanje

Raiffeisen banka je svim klijentima banke, korisnicima Visa kartica, omogućila korišćenje usluge Garmin Pay. Ovim nastavljamo trend implementiranja najsavremenijih tehnoloških rešenja koja našim klijentima pružaju sve opcije digitalnog bankarstva i superiorno korisničko iskustvo. Uz pomoć ove usluge korisnici Visa kartica će koristiti prednosti svog Garmin sata da bi izvršili beskontaktna plaćanja. Garmin Pay usluga može da se koristi u prodavnicama, apotekama, restoranima, kafićima, u taksiju i na svim drugim prodajnim mestima.

Garmin Pay se vrlo lako podešava u samo par koraka. Kada se prvi put prijavite u digitalni Garmin Wallet, od Vas će se tražiti unos PIN koda kreiranog tokom procesa registracije kartice. Nakon jednostavne registracije, korisnik može odmah da počne da koristi Garmin Pay uslugu i tako nastavi da ostvaruje sve pogodnosti koje mu nude Visa kartice Raiffeisen banke. Digitalnom Garmin Wallet-u se lako i brzo može pristupiti putem Garmin sata pritiskom na glavno bočno dugme ili odabirom ikone Wallet na ekranu pametnog sata.

Sigurnost i privatnost su najvažnije odlike Garmin Pay usluge. Kada se putem Garmin Pay usluge koristi Visa kartica Raiffeisen banke, stvarni brojevi kartica se ne čuvaju na uređaju, niti na Garmin serverima.

Za više informacija o Garmin Pay usluzi, posetite: https://www.raiffeisenbank.rs/digitalne-usluge/garmin-pay/

Promo tekst

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Raiffeisen banka je prva na tržištu omogućila Garmin Pay uslugu korisnicima svojih Visa kartica

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!