fbpx
31.6 C
Belgrade
Monday, June 21, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti IZABRALA JE DA VIŠE NIKADA NE RAZGOVARA SA NAMA! Rođak Megan Markl...

IZABRALA JE DA VIŠE NIKADA NE RAZGOVARA SA NAMA! Rođak Megan Markl otkrio njeno pravo LICE, posle UDAJE zaboravila odakle je!

Anonimni rođak Megan Markl ispričao je kako ona više  nikada neće razgovarati sa svojom falimilijom i da se ponaša kao da pripada “drugoj društvenoj klasi” te da je samimj tim “iznad njih i onoga odakle je potekla”.

Neimenovani izvor blizak porodici Markl govorio je o vojvotkinji od Saseksa, optužujući je za zanemarivanje svoje šire familije, no akcentovao je da oni svakako ne žele da se pomire sa njom.

foto: Profimedia

“Očigledno je da smo u različitim društvenim klasima i da više nećemo biti u kontaktu. Ipak, ne bi trebalo da bude tako – da budete prihvaćeni i voljeni samo ako pripadate određenoj klasi”, rekla je ova osoba koja nije otkrila u kakvom je rodbinskom odnosu sa lepom glumicom.

Uprkos tome što Megan sada sa princem Harijem i decom živi u njenoj rodnoj Kaliforniji i činjenici da je fizički blizu svoje rodbine, ovaj izvor tvrdi da je gotovo nemoguće da će se ikada više videti.

“Razdor je isključivo njen izbor, a mi to ne planiramo da popravimo jer ne želimo da jurimo za nekim ko neće da razgovara sa nama”, dodao je neidentifikovani rođak. 

foto: Profimedia

Iako je poznato da je ova 39-godišnjakinja neverovatno bliska sa majkom Dorijom, koja čak živi sa Megan i pomaže joj u vaspitanju i odgajanju dece, čini se da vojvotkinja nema bliske veze ni sa kim drugim u svojoj užoj i široj porodici.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se čuju optužbe da Megan zanemaruje porodicu – ona ima vrlo turbulentan odnos sa ocem Tomasom i polusestrom Samantom, koji jsu u više navrata izlazili u javnost sa teškim rečima, pa čak i pretnjama.

Inače, ovakvi komentari rodbine stižu samo nekoliko dana nakon što su Megan i Hari saopštili da je na svet došlo i njihovo drugo dete – ćerkica Lilibet.

foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B/Fox News

Bonus video:

05:51
PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

IZABRALA JE DA VIŠE NIKADA NE RAZGOVARA SA NAMA! Rođak Megan Markl otkrio njeno pravo LICE, posle UDAJE zaboravila odakle je!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!